Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Somfy Ανιχνευτής Ανοίγματος IntelliTAG Smart HomeΚωδικός προϊόντος : 200033

  • Τύπος Προϊόντος: Αισθητήρας

  • Επιπλέον: Ανίχνευση Ανοίγματος & Κραδασμού, 1 μπαταρία ΑΑΑ, Συμβατό με το Somfy One και το Somfy Home Alarm.

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο αισθητήρας IntelliTAG της Somfy είναι ο μόνος αισθητήρας για παράθυρα/πόρτες που σε ειδοποιεί για προσπάθεια εισβολής μέσα στο σπίτι σου. Το IntelliTAG μπορεί να καταλάβει πότε κάποιος χτυπάει τη πόρτα σου και πότε προσπαθεί να εισβάλλει στο σπίτι σου. Το IntelliTAG ενεργοποιεί τη σειρήνα και στέλνει μία ειδοποίηση στο Smartphone σου σε περίπτωση διάρρηξης. Η εγκατάσταση του είναι εύκολη, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον τοποθετήσεις και να το συνδέσεις με το Smartphone σου.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Αισθητήρας
Επιπλέον Ανίχνευση Ανοίγματος & Κραδασμού, 1 μπαταρία ΑΑΑ, Συμβατό με το Somfy One και το Somfy Home Alarm.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.somfy.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.