Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Amazon Echo Dot (3rd Generation) Dark Grey Wireless Smart SpeakerΚωδικός προϊόντος : 200659

  • Τύπος Προϊόντος: Έξυπνο Ηχείο

  • Επιπλέον: 99 mm x 99 mm x 43 mm / 300 gr / Dual Band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4&5GHz) / Σύνδεση Bluetooth / Έξοδος ήχου 3.5 mm

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

59.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Amazon Echo Dot 3ης γενιάς έρχεται με πλουσιότερο και δυνατότερο ήχο από τις προηγούμενες γενιές, και προσφέρει μια νέα εμπειρία χρήσης για το «έξυπνο» σπίτι σου. Το Amazon Echo Dot είναι έτοιμο να ακούσει κάθε σου ερώτηση και να σου απαντήσει μέσω της Alexa.


Amazon Echo Dot - Smart Speaker with Alexa:

Ρώτησε την Alexa για ό,τι θέλεις να μάθεις

Το μικρό Smart ηχείο Echo Dot είναι έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση, να αναπαράγει τα τραγούδια που θα του ζητήσεις από δημοφιλείς streaming υπηρεσίες όπως, το Amazon Music, Apple Music, Spotify κ.ά. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να απαντήσεις σε τηλεφωνικές κλήσεις και να μεταφέρεις τον ήχο σε άλλες συμβατές συσκευές. Επίσης, μπορείς να ελέγξεις τις συμβατές Smart Home συσκευές σου, μέσω της ψηφιακής βοηθού Alexa. Άναψε τα φώτα, κλείδωσε τις πόρτες και ενεργοποίησε το συναγερμό με μια σου εντολή, όλα χάρη στο Amazon Echo Dot (3rd Generation).

Μικρό, κομψό και δυνατές επιδόσεις

Το μικρό, κομψό και έξυπνο ηχείο Echo Dot διαθέτει δυνατές επιδόσεις, και ανανεωμένη σχεδίαση. Θέλεις πληροφορίες για τον καιρό ή την επικαιρότητα; Θέλεις να ακούσεις το αγαπημένο σου τραγούδι; Να ενεργοποιήσεις και να ελέγξεις σχεδόν οποιαδήποτε Smart συσκευή με τη φωνή σου; Το Amazon Echo Dot (3rd Generation) αποτελεί την ιδανική λύση!

Smart Home με φωνητικό έλεγχο

Άναψε το φως πριν σηκωθείς απ' το κρεβάτι, ενεργοποίησε την καφετιέρα καθώς πηγαίνεις στην κουζίνα και χαμήλωσε τα φώτα για να δεις την αγαπημένη σου σειρά, μόνο με τη φωνή σου. Το Amazon Echo Dot (3rd Generation) είναι συμβατό με πολλές συμβατές συσκευές Smart Home, ενώ διαθέτει και τη λειτουργία Alexa Guard, η οποία σε ειδοποιεί κάθε φορά που εντοπίζει καπνό, θόρυβο ή παραβίαση, προστατεύοντας τον χώρου σου (απαιτείται σύνδεση με συμβατές συσκευές).

Βάλε την Alexa στην καθημερινότητά σου

Το App Alexa είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS καθώς επίσης είναι προσβάσιμο μέσω web browser. Το App Alexa και τα συμβατά προϊόντα που υποστηρίζουν την Alexa καλύπτουν διάφορα χαρακτηριστικά ανάλογα με τις ανάγκες σου όπως, η προσβασιμότητα που σχετίζεται με την όραση, την ακοή, την κινητικότητα και την ομιλία. Ορισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες μπορεί να απαιτούν συνδρομή ή άλλες αμοιβές. Η Alexa μιλάει και καταλαβαίνει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ιαπωνικά.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Έξυπνο Ηχείο
Επιπλέον 99 mm x 99 mm x 43 mm / 300 gr / Dual Band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4&5GHz) / Σύνδεση Bluetooth / Έξοδος ήχου 3.5 mm
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.