Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

Έξυπνοι Αισθητήρες & Πρίζες

Nedis Smart Wifi ControllerΚωδικός προϊόντος : 201522

  • Τύπος Προϊόντος: Έξυπνο Χειριστήριο

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Smart Wi-Fi τηλεχειριστήριο με υπέρυθρες, ιδανικό για να ελέγξεις την τηλεόρασή σου ή το κλιματιστικό σου που ελέγχεται με τηλεκοντρόλ υπερύθρων, μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife.


Nedis Smart Wifi Controller:

Πάρε τον έλεγχο των συσκευών σου από όπου κι αν είσαι

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nedis SmartLife μπορείς να ενεργοποιήσεις το Air Condition πριν φτάσεις στο σπίτι ή να ρυθμίσεις ένα πρόγραμμα για την αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της τηλεόρασής σου. Η ρύθμιση είναι απλή, προσφέροντας συμβατότητα με πολλές μάρκες τηλεοράσεων, κλιματιστικών, ανεμιστήρων και set top boxes. για να επιλέξεις γρήγορα το τηλεχειριστήριό σου. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης εκμάθησης οποιασδήποτε άγνωστης συσκευής IR για την υποστήριξη λιγότερο γνωστών εμπορικών σημάτων ή άλλων προϊόντων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Προϊόντος Έξυπνο Χειριστήριο
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.nedis.com/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.