Αρχική

/

Computing

/

Smart Home

/

IP Κάμερα

Somfy Κάμερα Εξωτερικού Χώρου Γκρι Smart HomeΚωδικός προϊόντος : 200027

  • Ανάλυση Βίντεο: 1920 x 1080

  • Φακός: Σταθερός

  • Μέγιστος αριθμός Frames/Sec: max 30

  • Απόσταση Εστίασης: 5.01mm

  • Αισθητήρας Εικόνας: 2 Megapixel

269.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η εξωτερική κάμερα από την Somfy είναι η πιο προληπτική εξωτερική κάμερα που υπάρχει. Όταν η κάμερα εντοπίζει κάποια κίνηση, ενημερώνεσαι απευθείας από το smartphone σου και θα σου στέλνεται βίντεο που καταγράφει την κίνηση αυτή.


Somfy Κάμερα Εξωτερικού Χώρου:

Η εξωτερική κάμερα που αποτρέπει απόπειρες εισβολής

Ειδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί ως το πρώτο φράγμα ασφαλείας για το σπίτι σου, η εξωτερική κάμερα Somfy αποτρέπει τους εισβολείς με τη σειρήνα και την έξυπνη ανίχνευση. Μόλις εντοπιστεί μια παρουσία, θα λάβεις αμέσως μια ειδοποίηση στο κινητό σου και θα σου σταλεί ένα βίντεο του συμβάντος. Στη συνέχεια, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη σειρήνα των 110dB από την εφαρμογή "Somfy Protect" και αν έχεις επιλέξει να συνδέσεις τον φωτισμό στην κάμερά σου, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα έτσι ώστε να ενισχυθεί η αποτροπή.

SomfyVision

Χωρίς ψευδείς ειδοποιήσεις
Εκτός από την προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης που συνδυάζει ανάλυση εικόνας και ανίχνευσης θερμότητας, έχεις τη δυνατότητα να θέσεις περιοχές εκτός ανίχνευσης κίνησης, όπως για παράδειγμα τον κήπο του γείτονα.

Έλεγξε και διαχειρίσου το εξωτερικό φως

Για ακόμα μεγαλύτερη αποτροπή και άνεση, σύνδεσε την κάμερά σου με τον εξωτερικό φωτισμό. Τη νύχτα, το φως αποτρέπει τον εισβολέα ενώ παράλληλα φωτίζει τον δρόμο για δική σου ευκολία.

Προσαρμόζεται σε κάθε είδους σπίτι

Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σπίτι καθώς έχει τρεις τρόπους σύνδεσης ανάλογα με την υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση. Σε υφιστάμενη αναμονή ρεύματος, σε παροχή από κοντινό φωτισμό και σύνδεση σε κοντινή πρίζα. Η Somfy Εξωτερική Κάμερα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ενοποίηση του σπιτιού σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ανάλυση Βίντεο 1920 x 1080
Φακός Σταθερός
Μέγιστος αριθμός Frames/Sec max 30
Απόσταση Εστίασης 5.01mm
Αισθητήρας Εικόνας 2 Megapixel
Ψηφιακό Zoom 4x
Υπέρυθρα IR LED Διαθέτει
Κάλυψη απόστασης IR LED 10m
Ελάχιστη απαιτούμενη φωτεινότητα 0
Υποστήριξη ήχου Διαθέτει
Ανίχνευση κίνησης Διαθέτει
Ανίχνευση ήχου Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Wifi
Εφαρμογή Cloud - πρόσβαση από smartphones/tablets Somfy Protect
Ασφάλεια AES-256
Αποστολή ειδοποιήσεων email Δεν υποστηρίζεται
Θύρα SD Δεν διαθέτει
Επιπλέον Αποστολή Ειδοποιήσεων
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή somfy
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.