Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Antivirus - Internet Security

Bitdefender Internet Security 2017 3PC SoftwareΚωδικός προϊόντος : 168371

Τελευταία κομμάτια
  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10 Smartphone/Tablet: Android 3.0 ή νεότερο

  • 'Αδεiες Χρήσης : 3

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

από 39.90 € ΌΦΕΛΟΣ 11.91€
27.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Bitdefender Internet Security 2017, σου δίνει την απόλυτη προστασία από τις διαδικτυακές απειλές και εξασφαλίζει ασυμβίβαστη ταχύτητα και επιδόσεις για τον υπολογιστή σου. Απόκτησε την πιο αποτελεσματική Internet Security σουίτα στην αγορά, χωρίς να επιβραδύνεις το σύστημά σου.


Bitdefender Internet Security 2017
Απόλυτη προστασία ενάντια στις απειλές του Internet
Καθαρή απόδοση χωρίς καθυστερήσεις
Wifi Security Advisor: πάντα ασφαλής όπου και να βρίσκεσαι
Αυτόματη προστασία με απλές επιλογές
Firewall Ιδιωτικότητας : Ακλόνητη ασφάλεια για τα προσωπικά σου δεδομένα
Parental Advisor: προστασία στο Internet προσανατολισμένη στην οικογένεια
Απόλυτη προστασία στα Windows, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα

Χαρακτηριστικά σε Windows PC
Wi-Fi Security Advisor
Εξασφαλίζει ότι θα είσαι πάντα ασφαλής, άσχετα με το δίκτυο WiFi που συνδέεσαι. Με το Wi-Fi Security Advisor, ξέρεις ότι είσαι απολύτως ασφαλής για να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές σου, να κάνεις τις τραπεζικές σου συναλλαγές, τις αγορές ή την περιήγηση στο διαδίκτυο, κατά την διάρκεια που είσαι συνδεδεμένος στο σπίτι ή εν κινήσει: σε πάρκα, καφετέριες, ξενοδοχεία ή αεροδρόμια. Το Wi-Fi Security Advisor, σε προστατεύει από τους hackers, την κλοπή δεδομένων και από κακόβουλο λογισμικό ελέγχοντας τα δίκτυα WiFi για τρύπες ασφαλείας και για τρωτά σημεία.

Προστασία κατά Ransomware
Ένα ransomware μπορεί να σου κοστίσει πολύτιμα αρχεία ή χρήματα και συχνά και τα δύο. Πρόκειται για ένα είδος κακόβουλου λογισμικού που μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή σου και να κρυπτογραφήσει σημαντικά έγγραφα, καθιστώντας τα εντελώς άχρηστα. Εγκληματίες του Κυβερνοχώρου απαιτούν λύτρα για να σου δώσουν το κλειδί αποκρυπτογράφησης. Το Bitdefender Internet Security 2017, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ειδικούς φακέλους για τα σημαντικά σου αρχεία, προστατεύοντάς τα από κάθε επίθεση ransomware, και σε ειδοποιεί για τυχόν κακόβουλες προσπάθειες.

Πλήρης Προστασία Δεδομένων
Το Bitdefender Internet Security 2017 εργάζεται κατά όλων των απειλών, από ιούς, worms και Trojans, τα ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα σου και η ιδιωτική σου ζωή είναι σε καλά χέρια.

Bitdefender Autopilot
Μόλις ενεργοποιηθεί, ο αυτόματος πιλότος θα αναλάβει όλη την ασφάλειά σου στον κυβερνοχώρο από μόνος του. Κάνει βέλτιστες αποφάσεις ασφαλείας χωρίς να ρωτήσει για τη συμβολή σου μέσω ενοχλητικών pop-ups και με παράθυρα διαλόγου. Δεν έχεις τίποτα να επιλέξεις, τίποτα για να ρυθμίσεις.

Ξέγνοιαστη και γρήγορη σύνδεση
Κάνε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές από ένα μοναδικό, ειδικευμένο πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σου για την πρόληψη απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί τώρα επίσης αυτόματα να συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα πεδία της φόρμας χρέωσης.

Έλεγχος Ενεργών Απειλών
Το Bitdefender χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνική που ονομάζεται Active Threat Control για να παρακολουθεί στενά την συμπεριφορά των ενεργών εφαρμογών σου. Όταν το Bitdefender Internet Security 2017 ανιχνεύει κάτι ύποπτο, αναλαμβάνει άμεση δράση.

Bitdefender Photon
Αυτή η πρωτοποριακή και αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Bitdefender Internet Security 2017 να προσαρμόζεται στη διαμόρφωση του Hardware και του λογισμικού του συστήματός σου, για να σώσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και τις επιδόσεις.

Προστασία προσανατολισμένη στην Οικογένεια
Με τη λειτουργία του Γονικού Έλεγχου (Family Advisors), μπορείς διακριτικά να επιβλέπεις τις online δραστηριότητες των παιδιών σου, έτσι ώστε να είναι πάντα ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Antispam
Αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων ακόμα και πρόβλεψη επιθέσεων spam.

Firewall Ιδιωτικότητας
Με το Bitdefender Internet Security 2017 θα έχεις ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε τα προσωπικά σου στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Ενσωμάτωση Cloud
Όταν η σάρωση γίνεται στο cloud υπάρχει σχεδόν μηδενική επίπτωση στους τοπικούς πόρους σου, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητα και οι επιδόσεις του συστήματός σου παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σου παραμένουν πάντα εντελώς ιδιωτικά: θα σαρώσει μόνο τις υπογραφές των δεδομένων, όχι τα πραγματικά περιεχόμενα των αρχείων σου, που ποτέ δεν θα φορτωθούν ή αποθηκευτούν στο cloud.

Προστασία Κοινωνικών Δικτύων

Μείνε ασφαλής από κακόβουλα links και τυχόν απειλές που οι φίλοι σου μπορεί άθελά τους να μεταφέρουν σε εσένα μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest ή άλλων κοινωνικών δικτύων.

Διαχείριση Κωδικών

Αποθήκευσε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεσαι. Το Password Manager, σου δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Rescue Mode

Μερικοί εξελιγμένοι ιοί, όπως τα rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν την εκκίνηση των Windows. Όταν το Bitdefender Internet Security 2017 ανιχνεύει τέτοιες απειλές, γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή σε λειτουργία διάσωσης για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση.

Διαμόρφωση Παιχνιδιού, Ταινίας και Εργασίας
Το Bitdefender Internet Security 2017 ανιχνεύει όταν παίζεις, εργάζεσαι ή παρακολουθείς μια ταινία, έτσι ξέρει να μην σε ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να κάνεις στον υπολογιστή σου, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και σταματά ασήμαντες δραστηριότητες που τρέχουν στο υπόβαθρο για να σου επιτρέψει να απολαύσεις τη συσκευή σου στο μέγιστο.

Καταστροφέας αρχείων
Χρησιμοποίησε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλεις να διαγράψεις ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σου.

Ισχυρό Anti-phishing
Το Bitdefender Internet Security 2017 εντοπίζει και μπλοκάρει ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστες από το να κλέψουν οικονομικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Ευαίσθητο στην Καταπολέμησης της Απάτης
Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος, θα σε προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεσαι ιστοσελίδες που μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν, όπως τα καζίνο, πορνό, sites δανειοδότησης χρημάτων και άλλα.

Λειτουργία με μπαταρία

Αυτή η χρήσιμη, και έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας στους φορητούς υπολογιστές και τις ταμπλέτες με προσωρινά μικροαλλαγές των ρυθμίσεων του συστήματος, όπως στην οθόνη, την ψύξη του συστήματος, στις ενημερώσεις του συστήματος ή της συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

Γρήγορος Έλεγχος Κινδύνων
Σάρωσε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender Internet Security 2017 ελέγχει τον υπολογιστή σου για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Ασφαλή περιήγηση
Μάθε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβασή σου πριν πραγματικά να κάνεις κλικ σε ένα σύνδεσμο. Το Bitdefender Internet Security 2017 επίσης μπλοκάρει κάθε γνωστό μολυσμένο σύνδεσμο.

Χαρακτηριστικά σε Android Smartphone/Tablet
Web Security

Το Bitbefender Mobile Security για Android χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Cloud της Bitdefender για να ειδοποιεί τους χρήστες, κατά την περιήγηση, σχετικά με ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, phishing ή δόλιο περιεχόμενο.

AppLock
Κλείδωσε με κωδικό ευαίσθητες εφαρμογές και τα δεδομένα τους.

Σάρωση On-install
Το Bitdefender Mobile Security θα επιβεβαιώσει ότι η Android συσκευή σου παραμένει καθαρή, σαρώνοντας αυτόματα οποιαδήποτε εφαρμογή αμέσως μετά την εγκατάστασή της. Επίσης, σε βοηθά να παραμείνεις προστατευμένος όταν δοκιμάζεις νέες εφαρμογές.

Privacy Advisor
Είσαι περίεργος να δεις πώς οι εγκατεστημένες εφαρμογές χρησιμοποιούν, και ενδεχομένως εάν κάνουν κατάχρηση στα προσωπικά στοιχεία και πως διαχειρίζονται την ιδιωτική σου ζωή; Το Privacy Advisor είναι σε θέση να σου δώσει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι κάνουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές στο παρασκήνιο χωρίς να το γνωρίζεις.

WearON
Επέκτεινε την χρήση του Bitdefender Mobile Security και στο έξυπνο ρολόι σου. Χρησιμοποίησε την Android WearON συσκευή σου για να εντοπίσεις το τηλέφωνό σου με την εντολή Scream όταν το έχεις χάσει ή να για λάβεις μια ειδοποίηση όταν έχεις απομακρυνθεί πάρα πολύ από το τηλέφωνό σου.

Anti-Theft
Το Bitdefender Mobile Security προσφέρει ένα νέο Anti-Theft με πίνακα επιλογών από το web και SMS εντολές. Το Anti-Theft επίσης παρέχει επιλογές για να εντοπίσεις από απόσταση, κλειδώσεις, διαγράψεις ή να στείλεις ένα μήνυμα στην Android συσκευή σου.

Σάρωση On-Demand
Μια σάρωση on-demand μπορεί να εκτελεστεί οποιαδήποτε στιγμή για να βεβαιωθείς ότι όλες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή είναι νόμιμες και ασφαλείς.

Προβολή συμβάντων
Το πρόγραμμα προβολής συμβάντων παρακολουθεί όλα τα αξιόλογα γεγονότα και πράξεις που έχουν καταγραφεί από το Bitdefender Mobile Security για Android συσκευές.Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10 Smartphone/Tablet: Android 3.0 ή νεότερο
'Αδεiες Χρήσης 3
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.bitdefender.gr
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.