Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office Home & Business 2016 Greece SoftwareΚωδικός προϊόντος : 155535

Χωρίς Μεταφορικά
  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Windows

289.00 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το νέο Office 2016, διαθέτει καινούργιες και ανανεωμένες εκδόσεις Word, Excel, PowerPoint, Outlook με νέες δυνατότητες όπως νέα και εύκολα γραφήματα στο Excel, ταυτόχρονη επεξεργασία εγγράφων στο Word, νέοι εντυπωσιακοί τρόποι παρουσιάσεων στο PowerPoint.


Microsoft Office Home & Business 2016:

Χρησιμοποίησε το Office

Το Office 2016 Έκδοση για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθάει να δημιουργείς και να επικοινωνείς πιο γρήγορα, χάρη στις δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου που διαθέτει, στη νέα μοντέρνα του εμφάνιση, στα ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας και στις εκπληκτικές δυνατότητες του Outlook για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα ημερολόγια και τις επαφές. Επιπλέον, μπορείς να αποθηκεύεις τα έγγραφά σου στο OneDrive στο cloud και να έχεις πρόσβαση σε αυτά από παντού.

Outlook

Διαχειρίσου εύκολα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο και τις επαφές σου. Η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προώθησης (push) διατηρεί τα εισερχόμενά σου ενημερωμένα, η προβολή συνομιλίας ομαδοποιεί τα σχετικά μηνύματα, ενώ μπορείς να προβάλλεις τα ημερολόγιά σου σε παράθεση για αποτελεσματικό προγραμματισμό.

Word

Δημιούργησε και μοίρασε έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης, με προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας, αναθεώρησης και κοινής χρήσης. Η νέα καρτέλα "Σχεδίαση" παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε δυνατότητες, ενώ η "Έξυπνη αναζήτηση" εμφανίζει σχετικές πληροφορίες με βάση το συγκείμενο από το web απευθείας μέσα στο Word.

Excel

Ανάλυσε και οπτικοποίησε τα δεδομένα σου με νέους και διαισθητικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας ένα νέο περιβάλλον χρήστη και τις αγαπημένες σου συντομεύσεις πληκτρολογίου. Αξιοποίησε δυνατότητες όπως το Πακέτο εργαλείων ανάλυσης, τον Αναλυτή και το Εργαλείο δόμησης τύπων, για να εξοικονομήσεις χρόνο και να μπορείς να επικεντρωθείς σε σημαντικότερες πληροφορίες.

PowerPoint

Δημιούργησε, συνεργάσου και παρουσίασε αποτελεσματικά τις ιδέες σου, με τις νέες μεταβάσεις διαφανειών και το βελτιωμένο παράθυρο εργασιών "Κινήσεις". Τα νήματα σχολίων κατά μήκος των διαφανειών σου επιτρέπουν να προσθέτεις σχόλια στις παρουσιάσεις σου.

OneNote

Είναι το προσωπικό σου ψηφιακό σημειωματάριο, όπου μπορείς να κρατάς σημειώσεις, να καταγράφεις ιδέες, να αποθηκεύεις ιστοσελίδες, φωτογραφίες ή ακόμα και ήχο και βίντεο, όλα στο ίδιο μέρος. Ανεξαρτήτως εάν βρίσκεσαι στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει, μπορείς να τα πάρεις όλα μαζί σου, και να συνεχίσεις να τα μοιράζεσαι και να συνεργάζεσαι με άλλους.

Τα αρχεία σου οποτεδήποτε, οπουδήποτε

Πραγματοποίησε είσοδο στο Office 2016 και χρησιμοποίησε το OneDrive, για να αποκτήσεις εύκολη πρόσβαση στα πρόσφατα έγγραφά σου, από οποιαδήποτε συσκευή και με απρόσκοπτη λειτουργία.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Windows
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.office.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.