Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office 2016 Mac Home & Student English SoftwareΚωδικός προϊόντος : 156047

Χωρίς Μεταφορικά
  • Γλώσσα: Αγγλικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Windows

159.00 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το νέο Office 2016, διαθέτει καινούργιες και ανανεωμένες εκδόσεις Word, Excel, PowerPoint, με νέες δυνατότητες όπως νέα και εύκολα γραφήματα στο Excel, ταυτόχρονη επεξεργασία εγγράφων στο Word, νέοι εντυπωσιακοί τρόποι παρουσιάσεων στο PowerPoint.


Microsoft Office 2016 Mac Home & Student:

Το Office, φτιαγμένο για Mac

Το Office 2016 για Mac ανασχεδιάστηκε από την αρχή, ώστε να αξιοποιήσει όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων δυνατοτήτων των Mac, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης Retina, της υποστήριξης προβολής πλήρους οθόνης, ακόμα και του εφέ κύλισης "scroll bounce". Πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό του Office που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι με τον Mac που αγαπάς.

Word

Δημιούργησε και μοίρασε έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης, με προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας, αναθεώρησης και κοινής χρήσης. Η νέα καρτέλα "Σχεδίαση" παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε δυνατότητες, ενώ η "Έξυπνη αναζήτηση" εμφανίζει σχετικές πληροφορίες με βάση το συγκείμενο από το web απευθείας μέσα στο Word.

Excel

Ανάλυσε και οπτικοποίησε τα δεδομένα σου με νέους και διαισθητικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας ένα νέο περιβάλλον χρήστη και τις αγαπημένες σου συντομεύσεις πληκτρολογίου. Αξιοποίησε δυνατότητες όπως το Πακέτο εργαλείων ανάλυσης, τον Αναλυτή και το Εργαλείο δόμησης τύπων, για να εξοικονομήσεις χρόνο και να μπορείς να επικεντρωθείς σε σημαντικότερες πληροφορίες.

PowerPoint

Δημιούργησε, συνεργάσου και παρουσίασε αποτελεσματικά τις ιδέες σου, με τις νέες μεταβάσεις διαφανειών και το βελτιωμένο παράθυρο εργασιών "Κινήσεις". Τα νήματα σχολίων κατά μήκος των διαφανειών σου επιτρέπουν να προσθέτεις σχόλια στις παρουσιάσεις σου.

OneNote

Είναι το προσωπικό σου ψηφιακό σημειωματάριο, όπου μπορείς να κρατάς σημειώσεις, να καταγράφεις ιδέες, να αποθηκεύεις ιστοσελίδες, φωτογραφίες ή ακόμα και ήχο και βίντεο, όλα στο ίδιο μέρος. Ανεξαρτήτως εάν βρίσκεσαι στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει, μπορείς να τα πάρεις όλα μαζί σου, και να συνεχίσεις να τα μοιράζεσαι και να συνεργάζεσαι με άλλους.

Τα αρχεία σου οποτεδήποτε, οπουδήποτε

Ανεξαρτήτως αν εργάζεσαι σε Mac, iPhone ή iPad, θα έχεις άμεση πρόσβαση στα έγγραφά σου, ανά πάσα στιγμή και από παντού, χάρη στην αποθήκευση στο cloud μέσω του OneDrive.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Αγγλικά
Απαιτήσεις Συστήματος Windows
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.office.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.