Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office 365 & McAfee Anti-Virus & Mobile 1850 Mouse Starter PackΚωδικός προϊόντος : 181349

  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Επεξεργαστής 1 GHz ή ταχύτερος, x86-bit ή x64-bit, με σύνολο εντολών SSE2, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 ή Windows Server 2012, 1 GB μνήμης RAM (32 bit), 2 GB μνήμης RAM (64 bit)

από 102.97 € ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 43.07€
59.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή το οποίο αποτελείται από το Microsoft Office 365 Personal 1 year, το ασύρματο ποντίκι Microsoft Mobile 1850 και το Anti-Virus McAfee Activation Card 1Year.


Microsoft Office 365 Personal:

Πλήρεις εκδόσεις εφαρμογών

Πρόσβαση από παντού

Πρόσθετα πλεονεκτήματα

    Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο;

  • Συνδρομή 1 έτους
  • Εγκατάσταση σε ένα PC ή Mac, ένα tablet (π.χ. iPad ή tablet Android ή Windows) και ένα smartphone.
  • Πλήρεις εγκατεστημένες εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, του Outlook και άλλων.
  • 60 λεπτά Skype το μήνα και 1 TB χώρου αποθήκευσης στο cloud για 1 έτος.
  • Διατίθενται ενημερώσεις χωρίς επιπλέον χρέωση.

Βασικές δυνατότητες:

Δημιουργώ

Το Office 365 συνοδεύεται από τις καλύτερες, τις νεότερες και πλήρεις εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, του Outlook και άλλων εφαρμογών, οι οποίες λαμβάνονται απευθείας στις αγαπημένες σου συσκευές. Μπορείς να συνεχίσεις να εργάζεσαι χωρίς σύνδεση στο Internet. Τώρα, μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα δοκιμασμένα εργαλεία σου και να απολαμβάνεις βελτιωμένη παραγωγικότητα και ομαδική εργασία.

Συνεργάζομαι

Χρησιμοποίησε πλήρεις εκδόσεις των εφαρμογών του Office σε ένα PC ή Mac, ένα tablet (π.χ. iPad ή tablet Android ή Windows) και ένα smartphone. Έτσι, θα μπορείς να εργάζεσαι όπως, όποτε και από όπου επιθυμείς.

Κινούμαι

Η υπηρεσία Office 365 προάγει την ομαδική εργασία. Το 1 TB δωρεάν χώρου αποθήκευσης στο OneDrive σού εξασφαλίζει άφθονο χώρο, ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις τους καρπούς της εργασίας σου και να τους μοιράζεσαι με τους συναδέλφους σου. Επίσης, μπορείς να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να προσθέτεις σχόλια σε έγγραφα σε πραγματικό χρόνο, στη λειτουργία ομαδικής εργασίας, και να τα μοιράζεσαι με τους συναδέλφους σου, ανεξάρτητα από το αν αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Ακόμα, με 60 λεπτά Skype το μήνα μπορείς πλέον να επικοινωνείς πιο εύκολα από ποτέ με συναδέλφους και φίλους.

Πάντα ενημερωμένες εκδόσεις

Με την αγορά του Office 365 δικαιούσαι να κατεβάζεις τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού. Επιπλέον, τυχόν αναβαθμίσεις μπορούν να εγκαθίστανται αμέσως μόλις θα γίνονται διαθέσιμες, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Εσύ θα αποφασίσεις αν προτιμάς να ενημερώσεις ή να αναβαθμίσεις τις εφαρμογές σου.

Εφαρμογές:

Εγκατέστησε πλήρεις εκδόσεις εφαρμογών του Office

Έχεις πάντα πρόσβαση στις πλήρεις και νεότερες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher & Access και μπορείς να αποθηκεύεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο, π.χ. χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, γραφίδα ή οθόνη αφής.
Πάντα ενημερωμένο
Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές

Δημιούργησε, τελειοποίησε και μοιράσου εκπληκτικά έγγραφα

Η κοινή χρήση εγγράφων και η ομαδική εργασία είναι τώρα παιχνιδάκι. Με τη νέα εφαρμογή του Word μπορείς να δημιουργείς έγγραφα από κοινού με πολλούς χρήστες και να τα επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα με άλλους, ανεξάρτητα από το αν αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Χάρη στη δυνατότητα ενοποίησης με το cloud, η κοινή χρήση εγγράφων είναι πλέον πανεύκολη.

Ενημερώσου για τις νέα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και τα γραφήματα

Μετάτρεψε αριθμούς σε αναλύσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση του Excel. Με τους αναλυτές συγκεντρωτικού πίνακα μπορείς να εντοπίζεις εξαρτήσεις σε μεγάλο όγκο δεδομένων και μπορείς να παρουσιάζεις τα δεδομένα σου με τη μορφή ελκυστικών γραφημάτων. Το εργαλείο πρόβλεψης που ενεργοποιείται με ένα κλικ πραγματοποιεί αυτόματα αναζήτηση στα φύλλα εργασίας και εντοπίζει τάσεις και τις παρουσιάζει με μορφή γραφημάτων και πινάκων.

Δημιούργησε ιδέες σε συνεργασία με άλλους και παρουσίασέ τις αποτελεσματικά

Δημιούργησε παρουσιάσεις σε ομάδες, μέσω ταυτόχρονης εργασίας με άλλους χρήστες. Πρόσθεσε σχόλια σε κείμενα και εικόνες και σύγκρινε διαφορετικές εκδόσεις των παρουσιάσεων.

Γράψε τις σκέψεις σου σε ένα προσωπικό, ψηφιακό σημειωματάριο

Γράψε, οργάνωσε και μοιράσου τις ιδέες σου χρησιμοποιώντας ψηφιακά σημειωματάρια που είναι διαθέσιμα από κάθε συσκευή. Βρες γρήγορα όλα όσα χρειάζεσαι χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη μηχανή αναζήτησης η οποία, μεταξύ άλλων, θυμάται τα θέματα που καταχωρείς συνήθως.

Οργάνωσε τα e-mail σου, διαχειρίσου τα ραντεβού σου και διατήρησε επαφή με τους φίλους σου

Το νέο Outlook υποστηρίζει τεχνολογία Push Mail, διασφαλίζοντας ότι το inbox είναι πάντα ενημερωμένο. Η βελτιωμένη προβολή συνομιλίας αποτρέπει την ομαδοποίηση e-mail με άλλες συνομιλίες που δεν σχετίζονται με αυτά. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα συνημμένα και τη διαχείρισή τους.

Η εφαρμογή Publisher είναι ένα απλό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακού επαγγελματικού υλικού για εκτύπωση

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Publisher, για να περιηγηθείς σε online φωτογραφικά άλμπουμ (Facebook, Flickr κ.λπ.) και πρόσθεσε εικόνες απευθείας στα έγγραφά σου, χωρίς να χρειάζεται να τις αποθηκεύσεις πρώτα.

Η Access δημιουργεί βάσεις δεδομένων, ώστε να καταχωρείς γρήγορα τα δεδομένα σου και να είναι διαθέσιμες online από οπουδήποτε

Δεν θα ξαναχαθείς ποτέ στο λαβύρινθο των δεδομένων σου. Το standard πλαίσιο για την ανάπτυξη πινάκων διασφαλίζει τη γνώριμη και εύκολη περιήγηση στα δεδομένα σου.

Microsoft Mobile 1850:

Σχεδιασμένο για άνεση και φορητότητα

Το Wireless Mobile Mouse 1850 είναι σχεδιασμένο για τη ζωή εν κινήσει, προσφέροντας ασύρματη ελευθερία και ενσωματωμένη θήκη αποθήκευσης για τον πομποδέκτη για απόλυτη φορητότητα. Άνετο στη χρήση και με τα δύο χέρια και με τροχό κύλισης για εύκολη πλοήγηση, αυτό το ποντίκι είναι η ιδανική συσκευή για τον σύγχρονο, δραστήριο τρόπο ζωής.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Επεξεργαστής 1 GHz ή ταχύτερος, x86-bit ή x64-bit, με σύνολο εντολών SSE2, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 ή Windows Server 2012, 1 GB μνήμης RAM (32 bit), 2 GB μνήμης RAM (64 bit)
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.microsoft.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.