Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office 365 2019 Personal 1Year GR SoftwareΚωδικός προϊόντος : 193686

  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Windows 10, macOS, iOS, Android

69.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Απόκτησε μια συνδρομή ενός έτους του Microsoft Office 365 2019 που περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Outlook, συν Publisher και Access μόνο για PC.


Microsoft Office 365 2019 Personal 1Year GR:

Είναι το δικό σου 365

Πέτυχε αυτά που έχουν σημασία για εσένα με το Office 365
Ενεργοποίησέ το σήμερα για να μπορείς να εργάζεσαι πιο έξυπνα από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή σε όλες τις συσκευές σου.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Εγκατέστησε το Office 365 σε 4 απλά βήματα
  1. Πήγαινε στη σελίδα εγκατάστασης στην τοποθεσία office.com
  2. Συνδέσου με τον προσωπικό σου λογαριασμό Microsoft
  3. Βάλε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος
  4. Πάτησε "Εγκατάσταση" και ακολούθησε τις οδηγίες

Εφαρμογές Premium για το Office 365 για Προσωπική χρήση

Το καλύτερο έγινε ακόμα καλύτερο με νέες, αποκλειστικές δυνατότητες του Office 365, που σχεδιάστηκαν για να απογειώσουν τη δημιουργική σου διαδικασία. Επιπλέον, με όλα τα απαραίτητα αγαπημένα σε ένα μέρος, ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις την καλύτερή σου δουλειά.

Διηγήσου την ιστορία σου οπτικά από κάθε γωνία

Με την υποστήριξη για 3D κινούμενα μοντέλα, μπορείς πλέον να εισάγεις και να παίζεις κινούμενα μοντέλα στο Word, το Excel και το PowerPoint, και δίνεις άλλη διάσταση στις ιστορίες και την επικοινωνία σου με αυτό το ιδιαιτέρως εντυπωσιακό είδος μέσων. Δημιούργησε μια οπτικά συναρπαστική παρουσίαση με 3D κινήσεις.

Χρησιμοποίησε μόνο φωνή για να καταγράψεις τις σκέψεις σου

Υπαγόρευση στο Office - Αυτό το απλό εργαλείο, σου επιτρέπει να γράφεις ελεύθερα και να καταγράφεις τις καλύτερες ιδέες σου χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σου. Φωνητική ανάγνωση - Άκουσε το περιεχόμενο ενός email, ενώ κάθε λέξη επισημαίνεται σε συγχρονισμό με την ανάγνωσή της.

Μοιράσου πληροφορίες με ασφάλεια με τη χρήση κωδικού πρόσβασης

Οι δυνατότητες προστασίας του Office 365 προσφέρουν επιπλέον ηρεμία σε εσένα και την οικογένειά σου. Εργαλεία για να διατηρείς τις πληροφορίες σου προστατευμένες και ασφαλείς. Βελτίωσε την ασφάλεια των αρχείων που μοιράζεσαι προστατεύοντάς τα με κωδικό πρόσβασης.

Επεξεργάσου γρήγορα τα έγγραφά σου απλά με την ψηφιακή πένα σου

Με το Office 365, η ψηφιακή πένα σου γίνεται το πιο ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας εγγράφων από ποτέ.* Χρησιμοποίησε την πένα σου για να κάνεις άμεσα αλλαγές, απευθείας στο Word. Διάγραψε λέξεις για να τις απαλείψεις, κύκλωσε κείμενο για να το επιλέξεις και επισήμανε αυτομάτως το κείμενο με την πένα.

* Απαιτείται συσκευή με δυνατότητα αφής. Το αξεσουάρ της πένας ενδέχεται να πωλείται ξεχωριστά

Εφαρμογές:

Εγκατέστησε πλήρεις εκδόσεις εφαρμογών του Office

Έχεις πάντα πρόσβαση στις πλήρεις και νεότερες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher & Access και μπορείς να αποθηκεύεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο, π.χ. χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, γραφίδα ή οθόνη αφής.
Πάντα ενημερωμένο
Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές

Δημιούργησε, τελειοποίησε και μοιράσου εκπληκτικά έγγραφα

Η κοινή χρήση εγγράφων και η ομαδική εργασία είναι τώρα παιχνιδάκι. Με τη νέα εφαρμογή του Word μπορείς να δημιουργείς έγγραφα από κοινού με πολλούς χρήστες και να τα επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα με άλλους, ανεξάρτητα από το αν αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Χάρη στη δυνατότητα ενοποίησης με το cloud, η κοινή χρήση εγγράφων είναι πλέον πανεύκολη.

Ενημερώσου για τις νέα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και τα γραφήματα

Μετάτρεψε αριθμούς σε αναλύσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση του Excel. Με τους αναλυτές συγκεντρωτικού πίνακα μπορείς να εντοπίζεις εξαρτήσεις σε μεγάλο όγκο δεδομένων και μπορείς να παρουσιάζεις τα δεδομένα σου με τη μορφή ελκυστικών γραφημάτων. Το εργαλείο πρόβλεψης που ενεργοποιείται με ένα κλικ πραγματοποιεί αυτόματα αναζήτηση στα φύλλα εργασίας και εντοπίζει τάσεις και τις παρουσιάζει με μορφή γραφημάτων και πινάκων.

Δημιούργησε ιδέες σε συνεργασία με άλλους και παρουσίασέ τις αποτελεσματικά

Δημιούργησε παρουσιάσεις σε ομάδες, μέσω ταυτόχρονης εργασίας με άλλους χρήστες. Πρόσθεσε σχόλια σε κείμενα και εικόνες και σύγκρινε διαφορετικές εκδόσεις των παρουσιάσεων.

Γράψε τις σκέψεις σου σε ένα προσωπικό, ψηφιακό σημειωματάριο

Γράψε, οργάνωσε και μοιράσου τις ιδέες σου χρησιμοποιώντας ψηφιακά σημειωματάρια που είναι διαθέσιμα από κάθε συσκευή. Βρες γρήγορα όλα όσα χρειάζεσαι χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη μηχανή αναζήτησης η οποία, μεταξύ άλλων, θυμάται τα θέματα που καταχωρείς συνήθως.

Οργάνωσε τα e-mail σου, διαχειρίσου τα ραντεβού σου και διατήρησε επαφή με τους φίλους σου

Το νέο Outlook υποστηρίζει τεχνολογία Push Mail, διασφαλίζοντας ότι το inbox είναι πάντα ενημερωμένο. Η βελτιωμένη προβολή συνομιλίας αποτρέπει την ομαδοποίηση e-mail με άλλες συνομιλίες που δεν σχετίζονται με αυτά. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα συνημμένα και τη διαχείρισή τους.

Η εφαρμογή Publisher είναι ένα απλό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακού επαγγελματικού υλικού για εκτύπωση

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Publisher, για να περιηγηθείς σε online φωτογραφικά άλμπουμ (Facebook, Flickr κ.λπ.) και πρόσθεσε εικόνες απευθείας στα έγγραφά σου, χωρίς να χρειάζεται να τις αποθηκεύσεις πρώτα.

Η Access δημιουργεί βάσεις δεδομένων, ώστε να καταχωρείς γρήγορα τα δεδομένα σου και να είναι διαθέσιμες online από οπουδήποτε

Δεν θα ξαναχαθείς ποτέ στο λαβύρινθο των δεδομένων σου. Το standard πλαίσιο για την ανάπτυξη πινάκων διασφαλίζει τη γνώριμη και εύκολη περιήγηση στα δεδομένα σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Windows 10, macOS, iOS, Android
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.microsoft.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.