Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office 365 2019 Home 6 Users GR SoftwareΚωδικός προϊόντος : 193687

  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Windows 10, macOS, iOS, Android

99.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με το Microsoft Office 365 για Οικιακή Χρήση, εσύ και η οικογένειά σου επιτυγχάνετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Περιλαμβάνει τις δημοφιλέστερες εφαρμογές γραφείου για έως και 6 χρήστες αλλά και υπηρεσίες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας.


Microsoft Office 365 2019 Home 6Users GR:

Είναι το δικό σου 365

Πέτυχε αυτά που έχουν σημασία για εσένα με το Office 365
Δημιούργησε την καλύτερη δουλειά σου με το Office 365 στη νέα σου συσκευή. Παρουσίασε κάθε πτυχή της ιστορίας σου μέσω 3D μοντέλων, χρησιμοποίησε την ψηφιακή πένα ως ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας και εκμάθησης και βασίσου στην Cortana για βοήθεια σε έγγραφα, συσκέψεις και δεσμεύσεις.

Για έως και 6 άτομα

Πολλές συσκευές

1 TB χώρου αποθήκευσης ανά χρήστη

Δεν έχεις αρκετό χώρο αποθήκευσης;

Απόκτησε πρόσβαση στον κόσμο σου, από οπουδήποτε, με 1 TB χώρο αποθήκευσης στο cloud με το OneDrive μπορείς να αποθηκεύσεις, να επεξεργαστείς και να μοιραστείς με ασφάλεια τα αρχεία σου από όλες τις συσκευές σου, οπουδήποτε.

Κάνε τον προϋπολογισμό παιχνιδάκι

Χρησιμοποίησε διάφορα πρότυπα Excel που θα σε βοηθήσουν να παρακολουθείς και να διαχειρίζεσαι τα προσωπικά οικονομικά σου σαν να ήταν παιχνιδάκι. Οι προκαθορισμένες κατηγορίες και οι προσεκτικά σχεδιασμένοι τύποι, σου επιτρέπουν να παρακολουθείς τα έσοδα, τα έξοδα, την αποταμίευση, τα μετρητά, τα έξοδα μετακίνησης και τα άλλα οικιακά σχέδιά σου εύκολα και ευχάριστα. Βάλε τα στοιχεία σου και ανανέωσε πατώντας στην επιλογή "Ανανέωση" για να δεις όλες τις ενημερωμένες πληροφορίες. Νέες συνομιλίες, σε βοηθούν να απεικονίσεις τα δεδομένα σου καλύτερα και, κυρίως, να λάβεις ταχύτερα αποφάσεις.

Διηγήσου την ιστορία σου οπτικά από κάθε γωνία

Με την υποστήριξη για 3D κινούμενα μοντέλα, οι χρήστες του Office 365 μπορούν πλέον να εισάγουν και να παίζουν κινούμενα μοντέλα στο Word, το Excel και το PowerPoint, και δίνουν άλλη διάσταση στις ιστορίες και την επικοινωνία τους με αυτό το ιδιαιτέρως εντυπωσιακό είδος μέσων. Δημιούργησε μια οπτικά συναρπαστική παρουσίαση με 3D κινήσεις.

Δημιούργησε το καλύτερο βιογραφικό σου έως τώρα

Ο βοηθός σύνταξης βιογραφικού σημειώματος στο Word ενισχύει τη δημιουργικότητά σου παρουσιάζοντας πώς περιγράφουν τη δουλειά και τις δεξιότητές τους πραγματικοί άνθρωποι - επαγγελματίες του τομέα που σε ενδιαφέρει.

Επεξεργάσου γρήγορα τα έγγραφά σου απλά με την ψηφιακή πένα σου

Με το Office 365, η ψηφιακή πένα σου γίνεται το πιο ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας εγγράφων από ποτέ.* Χρησιμοποίησε την πένα σου για να κάνεις διαισθητικά αλλαγές, απευθείας στο Word. Διάγραψε λέξεις για να τις απαλείψεις, κύκλωσε κείμενο για να το επιλέξεις και επισήμανε αυτομάτως το κείμενο με την πένα.

* Απαιτείται συσκευή με δυνατότητα αφής. Το αξεσουάρ της πένας ενδέχεται να πωλείται ξεχωριστά.

Εφαρμογές:

Εγκατέστησε πλήρεις εκδόσεις εφαρμογών του Office

Έχεις πάντα πρόσβαση στις πλήρεις και νεότερες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher & Access και μπορείς να αποθηκεύεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο, π.χ. χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, γραφίδα ή οθόνη αφής.
Πάντα ενημερωμένο
Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές

Δημιούργησε, τελειοποίησε και μοιράσου εκπληκτικά έγγραφα

Η κοινή χρήση εγγράφων και η ομαδική εργασία είναι τώρα παιχνιδάκι. Με τη νέα εφαρμογή του Word μπορείς να δημιουργείς έγγραφα από κοινού με πολλούς χρήστες και να τα επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα με άλλους, ανεξάρτητα από το αν αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Χάρη στη δυνατότητα ενοποίησης με το cloud, η κοινή χρήση εγγράφων είναι πλέον πανεύκολη.

Ενημερώσου για τις νέα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και τα γραφήματα

Μετάτρεψε αριθμούς σε αναλύσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση του Excel. Με τους αναλυτές συγκεντρωτικού πίνακα μπορείς να εντοπίζεις εξαρτήσεις σε μεγάλο όγκο δεδομένων και μπορείς να παρουσιάζεις τα δεδομένα σου με τη μορφή ελκυστικών γραφημάτων. Το εργαλείο πρόβλεψης που ενεργοποιείται με ένα κλικ πραγματοποιεί αυτόματα αναζήτηση στα φύλλα εργασίας και εντοπίζει τάσεις και τις παρουσιάζει με μορφή γραφημάτων και πινάκων.

Δημιούργησε ιδέες σε συνεργασία με άλλους και παρουσίασέ τις αποτελεσματικά

Δημιούργησε παρουσιάσεις σε ομάδες, μέσω ταυτόχρονης εργασίας με άλλους χρήστες. Πρόσθεσε σχόλια σε κείμενα και εικόνες και σύγκρινε διαφορετικές εκδόσεις των παρουσιάσεων.

Γράψε τις σκέψεις σου σε ένα προσωπικό, ψηφιακό σημειωματάριο

Γράψε, οργάνωσε και μοιράσου τις ιδέες σου χρησιμοποιώντας ψηφιακά σημειωματάρια που είναι διαθέσιμα από κάθε συσκευή. Βρες γρήγορα όλα όσα χρειάζεσαι χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη μηχανή αναζήτησης η οποία, μεταξύ άλλων, θυμάται τα θέματα που καταχωρείς συνήθως.

Οργάνωσε τα e-mail σου, διαχειρίσου τα ραντεβού σου και διατήρησε επαφή με τους φίλους σου

Το νέο Outlook υποστηρίζει τεχνολογία Push Mail, διασφαλίζοντας ότι το inbox είναι πάντα ενημερωμένο. Η βελτιωμένη προβολή συνομιλίας αποτρέπει την ομαδοποίηση e-mail με άλλες συνομιλίες που δεν σχετίζονται με αυτά. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα συνημμένα και τη διαχείρισή τους.

Η εφαρμογή Publisher είναι ένα απλό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακού επαγγελματικού υλικού για εκτύπωση

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Publisher, για να περιηγηθείς σε online φωτογραφικά άλμπουμ (Facebook, Flickr κ.λπ.) και πρόσθεσε εικόνες απευθείας στα έγγραφά σου, χωρίς να χρειάζεται να τις αποθηκεύσεις πρώτα.

Η Access δημιουργεί βάσεις δεδομένων, ώστε να καταχωρείς γρήγορα τα δεδομένα σου και να είναι διαθέσιμες online από οπουδήποτε

Δεν θα ξαναχαθείς ποτέ στο λαβύρινθο των δεδομένων σου. Το standard πλαίσιο για την ανάπτυξη πινάκων διασφαλίζει τη γνώριμη και εύκολη περιήγηση στα δεδομένα σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Windows 10, macOS, iOS, Android
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.microsoft.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.