Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office 365 Premium 2019 Business 1User 5PC GR SoftwareΚωδικός προϊόντος : 193688

  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Windows 10, macOS, iOS, Android

149.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Mε το Microsoft Office 365 Premium για Επιχειρήσεις έχεις την πληρέστερη σουϊτα εφαρμογών γραφείου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιτυγχάνεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Περιλαμβάνει τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρογών γραφείου και σου προσφέρει τη δυνατότητα για εγκατάσταση σε έως και 5 Windows PCs ή Mac και έως 5 tablet & smartphone απογειώνοντας έτσι την παραγωγικότητά σου.


Microsoft Office 365 Premium 2019 Business 1User 5PC GR:

Το Microsoft Office 365 Premium για Επιχειρήσεις είναι η σουϊτα εφαρμογών που χρειάζεσαι. Οι εφαρμογές που περιλαμβάνονται για έως και πέντε υπολογιστές, είτε με Windows 10, είτε με macOS είναι το Word, το Excel, το PowerPoint, το Outlook, το SharePoint, το OneDrive, το OneNote, το Publisher (μονο για Windows PCs), η Access (μόνο για Windows PCs) και το Skype for Business. Έτσι έχεις την πληρέστερη σουϊτα εφαρμογών γραφείου της αγοράς, ενώ για όσο διαρκεί η συνδρομή σου έχεις πάντα την τελευταία έκδοση των εφαρμογών.

Το Microsoft Office 365 Premium για Επιχειρήσεις είναι σχεδιασμένο για να απογειώσει την αποδοτικότητά σου. Αποθήκευσε, συγχρόνισε και μοιράσου τα αρχεία σου online έτσι ώστε να είναι πάντα ενημερωμένα. Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να επεξεργαστείς τα έγγραφά σου με άλλους σε πραγματικό χρόνο.

Office 365 Premium για Επιχειρήσεις

Αύξησε την αποτελεσματικότητα και το εύρος σου με το Office στο cloud, το απόλυτο εργαλείο για τις επιχειρήσεις σήμερα.

Το Office στις διάφορες συσκευές σου

Έχεις πάντα τις τελευταίες εκδόσεις των γνώριμων εφαρμογών του Office, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείς: PC/Mac, tablet ή τηλέφωνο.

Απλοποίησε τον τρόπο συνεργασίας

Αποθήκευσε, συγχρόνισε και μοιράσου τα αρχεία σου online, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένα. Επίσης, μπορείς να επεξεργάζεσαι έγγραφα μαζί με άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο.

Εύκολη ρύθμιση και διαχείριση

Με τις οδηγίες βήμα προς βήμα, μπορείς να ρυθμίσεις τους χρήστες εύκολα και να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες γρήγορα. Επιπλέον, το Office 365 αναλαμβάνει το IT για εσένα.

Εφαρμογές:

Εγκατέστησε πλήρεις εκδόσεις εφαρμογών του Office

Έχεις πάντα πρόσβαση στις πλήρεις και νεότερες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher & Access και μπορείς να αποθηκεύεις τις ιδέες σου με κάθε δυνατό τρόπο, π.χ. χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, γραφίδα ή οθόνη αφής.
Πάντα ενημερωμένο
Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές

Δημιούργησε, τελειοποίησε και μοιράσου εκπληκτικά έγγραφα

Η κοινή χρήση εγγράφων και η ομαδική εργασία είναι τώρα παιχνιδάκι. Με τη νέα εφαρμογή του Word μπορείς να δημιουργείς έγγραφα από κοινού με πολλούς χρήστες και να τα επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα με άλλους, ανεξάρτητα από το αν αυτοί βρίσκονται στο διπλανό γραφείο ή στην άλλη άκρη του κόσμου. Χάρη στη δυνατότητα ενοποίησης με το cloud, η κοινή χρήση εγγράφων είναι πλέον πανεύκολη.

Ενημερώσου για τις νέα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και τα γραφήματα

Μετάτρεψε αριθμούς σε αναλύσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας τη νέα έκδοση του Excel. Με τους αναλυτές συγκεντρωτικού πίνακα μπορείς να εντοπίζεις εξαρτήσεις σε μεγάλο όγκο δεδομένων και μπορείς να παρουσιάζεις τα δεδομένα σου με τη μορφή ελκυστικών γραφημάτων. Το εργαλείο πρόβλεψης που ενεργοποιείται με ένα κλικ πραγματοποιεί αυτόματα αναζήτηση στα φύλλα εργασίας και εντοπίζει τάσεις και τις παρουσιάζει με μορφή γραφημάτων και πινάκων.

Δημιούργησε ιδέες σε συνεργασία με άλλους και παρουσίασέ τις αποτελεσματικά

Δημιούργησε παρουσιάσεις σε ομάδες, μέσω ταυτόχρονης εργασίας με άλλους χρήστες. Πρόσθεσε σχόλια σε κείμενα και εικόνες και σύγκρινε διαφορετικές εκδόσεις των παρουσιάσεων.

Γράψε τις σκέψεις σου σε ένα προσωπικό, ψηφιακό σημειωματάριο

Γράψε, οργάνωσε και μοιράσου τις ιδέες σου χρησιμοποιώντας ψηφιακά σημειωματάρια που είναι διαθέσιμα από κάθε συσκευή. Βρες γρήγορα όλα όσα χρειάζεσαι χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη μηχανή αναζήτησης η οποία, μεταξύ άλλων, θυμάται τα θέματα που καταχωρείς συνήθως.

Οργάνωσε τα e-mail σου, διαχειρίσου τα ραντεβού σου και διατήρησε επαφή με τους φίλους σου

Το νέο Outlook υποστηρίζει τεχνολογία Push Mail, διασφαλίζοντας ότι το inbox είναι πάντα ενημερωμένο. Η βελτιωμένη προβολή συνομιλίας αποτρέπει την ομαδοποίηση e-mail με άλλες συνομιλίες που δεν σχετίζονται με αυτά. Επίσης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα συνημμένα και τη διαχείρισή τους.

Η εφαρμογή Publisher είναι ένα απλό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακού επαγγελματικού υλικού για εκτύπωση

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Publisher, για να περιηγηθείς σε online φωτογραφικά άλμπουμ (Facebook, Flickr κ.λπ.) και πρόσθεσε εικόνες απευθείας στα έγγραφά σου, χωρίς να χρειάζεται να τις αποθηκεύσεις πρώτα.

Η Access δημιουργεί βάσεις δεδομένων, ώστε να καταχωρείς γρήγορα τα δεδομένα σου και να είναι διαθέσιμες online από οπουδήποτε

Δεν θα ξαναχαθείς ποτέ στο λαβύρινθο των δεδομένων σου. Το standard πλαίσιο για την ανάπτυξη πινάκων διασφαλίζει τη γνώριμη και εύκολη περιήγηση στα δεδομένα σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Windows 10, macOS, iOS, Android
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.microsoft.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.