Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office 2019 Home & Student GR SoftwareΚωδικός προϊόντος : 193689

  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Windows 10 ή macOS

149.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα απαραίτητα για τέλειο αποτέλεσμα. Το Office 2019 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές είναι για μαθητές και οικογένειες που θέλουν τις κλασικές εφαρμογές του Office, συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel, και PowerPoint, συν το OneNote για Windows 10. Μια εφάπαξ αγορά εγκαθίσταται σε 1 PC ή Mac για χρήση στο σπίτι ή το σχολείο.


Microsoft Office 2019 Home & Student GR:

Τα απαραίτητα για να τα κάνεις όλα

Δημιούργησε εύκολα τα πιο σημαντικά έγγραφα
Το Office 2019 Εκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές, σε βοηθάει να δημιουργήσεις επαγγελματικά έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις με τις κλασικές εκδόσεις όλων των εφαρμογών που γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι, όπως τα προγράμματα Word, Excel και PowerPoint.

Office 2019 Εκδοση για οικιακή χρήση & μαθητές

Δημιούργησε εύκολα κινηματογραφική κίνηση με τη "Μεταμόρφωση" στο Power Point. Το PowerPoint αναλαμβάνει τις μεταβάσεις και τις κινήσεις, και σε καθιστά αυτόματα ειδικό, απλώς με το κλικ ενός κουμπιού.
Εντόπισε ιδέες, τάσεις και ευκαιρίες στα δεδομένα σου. Νέοι τύποι γραφημάτων μετατρέπουν τα γεωγραφικά δεδομένα σε χάρτες και μπορούν να προστεθούν απευθείας σε Word και PowerPoint.
Η επιλογή του μαύρου θέματος είναι καλύτερη για την όραση όταν χρησιμοποιείς τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Windows 10 ή macOS
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.microsoft.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.