Αρχική

/

Computing

/

Software

/

Home/Office Software

Microsoft Office 2019 Home & Business GR SoftwareΚωδικός προϊόντος : 193690

  • Γλώσσα: Ελληνικά

  • Απαιτήσεις Συστήματος: Windows 10

299.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα απαραίτητα για τέλειο αποτέλεσμα. Το Office 2019 Έκδοση για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις απευθύνεται σε οικογένειες και μικρές επιχειρήσεις που θέλουν τις κλασικές εφαρμογές του Office και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint και Outlook, συν το OneNote για Windows 10. Μια εφάπαξ αγορά που εγκαθίσταται σε 1 PC ή Mac για χρήση στο σπίτι ή την εργασία.


Microsoft Office 2019 Home & Business GR:

Microsoft Office Home & Business 2019

Ενεργοποίησε το σήμερα για να μπορείς να εργάζεσαι πιο έξυπνα, χρησιμοποιώντας το νέο Office για τη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σου
Δούλεψε από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, με όλες τις κλασικές εκδόσεις των εφαρμογών Office που γνωρίζεις και αγαπάς σε PC ή Mac, με μία μόνο αγορά που περιλαμβάνει τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint και πολλά περισσότερα.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Εγκατέστησε το Office 2019 σε 4 απλά βήματα
  1. Μπες στη σελίδα εγκατάστασης στην τοποθεσία office.com.
  2. Συνδέσου με τον προσωπικό σου λογαριασμό Microsoft.
  3. Βάλε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος.
  4. Πάτησε "Εγκατάσταση" και ακολούθησε τις οδηγίες.

Κάνε τη μετάβαση σε έναν νέο υπολογιστή Windows 10

Δημιούργησε την καλύτερη δουλειά σου με το Office 2019 σε μια σύγχρονη συσκευή σχεδιασμένη για τα Windows 10. Τα νέα συστήματα με Windows 10 μπορούν να βοηθήσουν στην ασφάλεια της επιχείρησής σου ενάντια στις σύγχρονες απειλές ασφαλείας, χάρη στην ενσωματωμένη προστασία των πληροφοριών και των συσκευών σου που είναι πάντα ενημερωμένη. Οι συσκευές Windows 10 προσφέρουν ταχύτερη εκκίνηση και καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, για να μπορείς να εκτελέσεις τα έργα σου πιο αποτελεσματικά, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Γλώσσα Ελληνικά
Απαιτήσεις Συστήματος Windows 10
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.microsoft.com

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.