Αρχική

/

Computing

/

Storage-HDD-Sticks

/

Κενά CD-DVD

Κενά CD-DVD

 

Βρέθηκαν 11 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 11 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Backup σε CD ή DVD

Ο ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος για να κρατάς αντίγραφα ασφαλείας είναι να χρησιμοποιείς CD και DVD δισκάκια. Είτε λοιπόν θέλεις να κρατήσεις τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου σε αρχείο, ή να δώσεις δεδομένα σε κάποιο φίλο ή γνωστό, μπορείς να πάρεις άδειους δίσκους CD και DVD και να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ θέλεις. Διαθέτουμε πολλές επιλογές αγοράς CD και DVD, είτε μιλάμε για μεμονωμένα CD και DVD είτε για πακέτα, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές , όπως είναι η Sony και η TDK. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου και σε εμάς θα βρεις απλά δισκάκια CD και DVD ή επανεγγράψιμα δiσκάκια CD και DVD.

Πρόσεξε τις ταχύτητες αλλά και το είδος των κενών δίσκων CD και DVD που υποστηρίζει το DVD εγγραφής σου. Αν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιείς ξανά τα δισκάκια σου, προτίμησε τα επανεγγράψιμα.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.