Αρχική

/

Computing

/

Storage-HDD-Sticks

/

External DVD

Verbatim Slimline Black External DVD-RWΚωδικός προϊόντος : 177734

  • Τύπος Drive: Εξωτερικό

  • Μέγεθος Μνήμης Cache : 1MB

  • Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ : USB 2.0

  • Ταχύτητα Ανάγνωσης CD-ROM : 24x

  • Ταχύτητα Ανάγνωσης DVD-RAM : 5x

40.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αυτή η μικρή συσκευή είναι αυτό που χρειάζεσαι αν διαθέτεις ένα laptop, ή ένα netbook. Χρησιμοποίησέ το για να εγκαταστήσεις το λογισμικό σου ή για να δημιουργήσεις ένα αντίγραφο ασφαλείας. Ο εξωτερικός επεξεργαστής λεπτών δίσκων CD / DVD Verbatim είναι τροφοδοτημένος με USB, επομένως δεν απαιτείται προσαρμογέας ρεύματος. Είναι μόλις μεγαλύτερο από ένα DVD και χωράει εύκολα στην τσέπη σου!


Όλο και περισσότεροι προμηθευτές φορητών υπολογιστών επιλέγουν να αφήσουν τη μονάδα οπτικού δίσκου έξω από τα σημειωματάρια τους υπέρ των λεπτών σχεδίων. Ωστόσο, τα CD και τα DVD εξακολουθούν να είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους μέσων. Το Verbatim έχει τη λύση με τον εξωτερικό επεξεργαστή CD / DVD Slimline.

Ο οδηγός έρχεται με το λογισμικό Nero Burn και Archive το οποίο περιλαμβάνει πολλές ειδικές λειτουργίες, όπως DiscSpan, MediaHome και τεχνολογία SecureDisc, για να σε βοηθήσει να οργανώσεις, να γράψεις και να αρχειοθετήσεις τα σημαντικά αρχεία σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Drive Εξωτερικό
Μέγεθος Μνήμης Cache 1MB
Τύπος Σύνδεσης στον Η/Υ USB 2.0
Ταχύτητα Ανάγνωσης CD-ROM 24x
Ταχύτητα Ανάγνωσης DVD-RAM 5x
Ταχύτητα Ανάγνωσης DVD-ROM 8x
Ταχύτητα Εγγραφής CD-R 24x
Μέγιστη Ταχύτητα Εγγραφής 8x
Ταχύτητα Εγγραφής DVD-R 8x
Ταχύτητα Εγγραφής DVD+R DL 6x
Ταχύτητα Εγγραφής DVD-R DL 6x
Ταχύτητα Επανεγγραφής CD-RW 24x
Ταχύτητα Επανεγγραφής DVD+RW 8x
Ταχύτητα Επανεγγραφής DVD-RW 8x
Τεχνολογία LightScribe Δεν υποστηρίζεται
Τεχνολογία LabelFlash Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr 415
Επιπλέον Περιλαμβάνει Nero Burn & Archive
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.verbatim-europe.co.uk
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.