Αρχική

/

Computing

/

Storage-HDD-Sticks

/

Εξωτερικοί HDD

Εξωτερικοί HDD

 

Βρέθηκαν 36 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 36 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2 3

Πολλά αρχεία για φύλαξη? Χρειάζεσαι εξωτερικό δίσκο.

Η καλύτερη λύση για να μπορέσεις να επεκτείνεις το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο είναι να πάρεις ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Έτσι θα έχεις πολλά GB για να αποθηκεύεις δεδομένα αλλά και την ευκολία να τα μεταφέρεις όπου θελεις και όπως θέλεις. Μπορείς να βρεις διάφορα μοντέλα εξωτερικών σκληρών δίσκων, είτε σε διαστάσεις 2,5'' είτε σε διαστάσεις 3,5''. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις εξωτερικό σκληρό δίσκου που συνδέεται μέσω θύρας USB 3.0, μέσω θύρας Firewire, μέσω θύρας LAN ή κάποιο συνδυασμό των παραπάνω. Διαθέτουμε μοντέλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως η Western Digital ενώ θα βρεις και πολλές προσφορές για να πάρεις πολλά Gigabyte σε καλή τιμή.

Αν θέλεις εξωτερικό δίσκο που θα χρησιμοποιείς κυρίως δίπλα στον υπολογιστή και δε θα το μεταφέρεις συχνά, τότε χρειάζεσαι δίσκο μεγέθους 3,5''. Αν θέλεις το δίσκο για να μεταφέρεις δεδομένα καλύτερα να πάρεις μεγέθους 2,5''. Αν ο υπολογιστής σου έχει θύρα USB 3.0, θα έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες αποκτώντας δίσκο με τέτοια σύνδεση. Αν πάλι θέλεις ένα δίσκο για να συνδεθεί στο δίκτυο, τότε η καλύτερη επιλογή είναι ένας με σύνδεση LAN. Για χωρητικότητα μη ρωτάς, όσο περισσότερα GB πάρεις τόσο το καλύτερο για σένα.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.