Αρχική

/

Computing

/

Storage-HDD-Sticks

/

USB Stick

USB Stick

 

Βρέθηκαν 85 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 85 προϊόντα

ΟΛΑ

1 2 3 4 5

Μεταφορά αρχείων με ένα USB Stick

Σίγουρα έχει υπάρξει μια στιγμή που έχεις χρειαστεί να μεταφέρεις ένα σχετικά μεγάλο αρχείο, αλλά δεν έχεις τον τρόπο. Ένα USB Flash drive είναι αυτό που χρειάζεσαι και σε εμάς θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Έχουμε USB Flash drives σε διάφορες χωρητικότητες που ξεκινάνε από χαμηλά όπως πχ τα 4GB και μπορούν να φτάσουν πολύ πάνω και από τα 16GB. Επιπλέον, αν σε ενδιαφέρει και το φυσικό μέγεθος ή το design, θα βρεις USB Flash drives που τα κουβαλάς με τα κλειδιά σου ή άλλα με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα. Φυσικά, πρέπει να ξέρεις ότι θα βρεις το USB Flash drive που θες, στη σωστή τιμή.

Αν ο υπολογιστής σου έχει θύρα USB 3.0, θα έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες αποκτώντας USB Flash Drive με τέτοια σύνδεση. Εφόσον αναζητάς μια συσκευή που θα την έχεις πάντα μαζί σου, βρες τη μικρότερη δυνατή για να τη βάλεις στα κλειδιά. Αν φοβάσαι, υπάρχουν USB Stick που είναι προστατευμένα. Για χωρητικότητα μη ρωτάς, όσο περισσότερα GB πάρεις τόσο το καλύτερο για σένα. Αν σκοπεύεις να συνδέσεις και άλλες συσκευές όπως κονσόλα ή δεύτερο υπολογιστή, καλό είναι να ελέγξεις τον αριθμό και τον τύπο εισόδων εικόνας της οθόνης που έχεις επιλέξει.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.