Αρχική

/

Πάντα δίπλα στον πελάτη / Δίκτυο παροχής υπηρεσιών

Δίκτυο παροχής υπηρεσιών

Η ολοκληρωμένη υπηρεσία Support 360o έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για σας, ώστε να απολαμβάνετε στο μέγιστο τα οφέλη των αγορών σας από την πρώτη κιόλας στιγμή, αλλά και για αρκετά χρόνια μετά.

Είμαστε δίπλα σας, συνοδεύοντας το νέο προϊόν σας με την κατάλληλη υπηρεσία, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Απαλλάσσεστε από τη σπατάλη χρόνου και τον κόπο για την εύρεση τεχνικού τόσο για την αρχική τοποθέτηση των προϊόντων σας όσο και για την περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα σε μια από αυτές.

Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, αναλαμβάνοντας εγγυημένα την επισκευή των συσκευών σας μόνο με  μια κλήση σας στο 210-28.91.392

Το δίκτυο υπηρεσιών Support 360o καλύπτει  πάνω από το 85% του ελλαδικού χώρου με ένα ευρύ φάσμα άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών, έτοιμο να βρεθεί στο χώρο σας όποτε το χρειαστείτε.   

Για να δείτε τους νομούς που δεν καλύπτονται από το δίκτυο παροχής υπηρεσιών Support 360o παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον ακόλουθο πίνακα.

Ευρυτανίας

Φωκίδος

 Λέσβου

Ημαθίας

Κιλκίς

Πέλλας

Λασιθίου

Ρεθύμνης

Πρέβεζας

Θεσπρωτίας

Κεφαλληνίας

Λευκάδας

Ζακύνθου

Χίου

Σάμου

Βοιωτίας

Λακωνίας

Κυκλάδων

Φλώρινας

Γρεβενών

Καστοριάς

 

 

 

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.