Αρχική

/

Gaming

/

DSi / 3DS

/

Κονσόλες DSi-3DS

Κονσόλες DSi-3DS

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Nintendo 3DS DSi

Η Nintendo κατάφερε να πετύχει τεράστια επιτυχία με όλη τη σειρά φορητών κονσολών της και πλέον τα Nintedo Dsi και Nintendο 3DS είναι στις πρώτες θέσεις επιλογής όσων θέλουν να παίζουν παιχνίδια εν κινήσει. Είτε λοιπόν θέλετε ένα απλό DSi για να παίζετε παιχνίδια χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, είτε θέλετε ένα 3DS για να παίζετε παιχνίδια 3D χωρίς να φοράτε γυαλιά, σε εμάς θα βρείτε αυτό που θέλετε. Έχουμε όλες τις διαθέσιμες φορητές κονσόλες Nintendo DSi και Nintendo 3DS, σε όλα τα υπάρχοντα χρώματα αλλά ακόμα και ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις όπως η Pocemon Black Edition.

Επίσης, έχετε η δυνατότητα να διαλέξετε πακέτο που περιλαμβάνει μόνο κάποια κονσόλα ή πλήρες πακέτο με κάποιο παιχνίδι που σας αρέσει, ενώ φυσικά μπορείτε επιπλέον να διαλέξετε όποιο παιχνίδι θέλετε από τη μεγάλη συλλογή Nintendo 3DS και Nintendo DSi games που διαθέτουμε.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.