Αρχική

/

Gaming

/

Φορητές Κονσόλες

Valve Steam Link Game Streamer ConsoleΚωδικός προϊόντος : 182714

  • Μέγεθος Οθόνης : Δεν διαθέτει

  • Ανάλυση Οθόνης : Δεν διαθέτει

  • Τύπος Μπαταρίας: Δεν διαθέτει

  • Ενσωματωμένα Παιχνίδια: Δεν διαθέτει

  • Διαστάσεις σε mm (M x Π x Y) : 99 x 71 x 12.7

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Παίξε τα παιχνίδια Steam σε οποιαδήποτε τηλεόραση στο σπίτι με το Steam Link. Η εγκατάσταση είναι εύκολη. Απλά σύνδεσε το Steam Link με την τηλεόρασή σου και το οικιακό σου δίκτυο.


Steam Link Game Streamer Console:

Απόλαυσε μια νέα gaming εμπειρία για τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Με το Steam μπορείς να παίξεις όλα τα παιχνίδια Steam μέσω της τηλεόρασης σου.

Μετάδωσε τα παιχνίδια σου στην τηλεόρασή σου

H κονσόλα Steam έχει σχεδιαστεί για gaming streaming 1080p, από τον υπολογιστή στην τηλεόρασή σου, ώστε να μπορείς να παίξεις με άνεση και να απολαύσεις τα παιχνίδια σου. Το Steam Link εκμεταλλεύεται τις ταχύτητες του οικιακού σου δικτύου, μεταδίδοντας από τον υπολογιστή τα παιχνίδια σου, χρησιμοποιώντας την τηλεόρασή σου για mirroring των παιχνιδιών σου.

*Το ενσύρματο δίκτυο συνιστάται για βέλτιστη απόδοση.

Απολαυστικό Gaming:

Τα δεδομένα βίντεο και ήχου αποστέλλονται από τον υπολογιστή σου στο Steam. Σχεδόν κάθε παιχνίδι που τρέχει ο υπολογιστής σου μπορεί να αναπαραχθεί στην τηλεόρασή σου μέσω του Steam.

Προδιαγραφές hardware
  • 1080p ανάλυση σε 60 FPS
  • Wired 100 Mbit/s Fast Ethernet and Wireless 802.11ac 2x2 (MIMO)
  • 3 USB 2.0 θύρες
  • Bluetooth 4.0
  • HDMI out


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Μέγεθος Οθόνης Δεν διαθέτει
Ανάλυση Οθόνης Δεν διαθέτει
Τύπος Μπαταρίας Δεν διαθέτει
Ενσωματωμένα Παιχνίδια Δεν διαθέτει
Διαστάσεις σε mm (M x Π x Y) 99 x 71 x 12.7
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://store.steampowered.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.