Αρχική

/

Gaming

/

Φορητές Κονσόλες

Sony PlayStation Classic ΚονσόλαΚωδικός προϊόντος : 190930

  • Μέγεθος Οθόνης : Δεν διαθέτει

  • Ανάλυση Οθόνης : Δεν διαθέτει

  • Τύπος Μπαταρίας: Δεν διαθέτει

  • Ενσωματωμένα Παιχνίδια: 20

  • Διαστάσεις σε mm (M x Π x Y) : 105 x 149 x 33

59.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το PlayStation Classic θυμίζει το πρώτο PlayStation, με ίδια διάταξη κουμπιών, χειριστήρια και εξωτερική συσκευασία, αλλά έχει μικρότερο μέγεθος, είναι 45% μικρότερο στις πλευρές και 80% μικρότερο σε όγκο από την αρχική κονσόλα. Διατεθεί προεγκατεστημένους 20 κλασικούς και επιτυχημένους PlayStation τίτλους, όπως τα Final Fantasy VII, Jumping Flash!, R4: Ridge Racer Type 4, Tekken 3 και Wild Arms.


Sony Playstation Classic:

Μια μικρογραφία του αρχικού PlayStation, προφορτωμένο με 20 από τους καλύτερους τίτλους από μια εποχή που άλλαξε το gaming. Το PlayStation Classic είναι ιδανικό για όσους έχουν απολαύσει στο παρελθόν το αρχικό PlayStation και το έχουν νοσταλγήσει, καθώς και για νέους παίκτες που θέλουν να απολαύσουν τους κλασσικούς PlayStation τίτλους της δεκαετίας του 1990.

Ο επανασχεδιασμός ενός Gaming Icon

Ο σχεδιασμός του PlayStation Classic αντικατοπτρίζει απόλυτα την αρχική κονσόλα, με το ίδιο λογότυπο, διάταξη κουμπιών και εξωτερικό περίβλημα, αλλά είναι 45% μικρότερο από το PlayStation του 1994.

Συνδεσιμότητα

Αυτή η μικροσκοπική κονσόλα διαθέτει ένα καλώδιο HDMI* για σύνδεση με την τηλεόρασή σου, δύο ενσύρματα χειριστήρια, καθώς και μια εικονική κάρτα μνήμης για να αποθηκεύσεις τις περιπέτειές σου κατά την εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών.

* Διαθέτει ένα καλώδιο USB που πρέπει να συνδεθεί σε ένα τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος USB (πωλείται ξεχωριστά).

Κλασικό χειριστήριο

Το original PlayStation χειριστήριο άλλαξε τον τρόπο που παίζουμε σήμερα, με τέσσερα κουμπιά στο πάνω μέρος και εργονομικό σχεδιασμό για τέλεια λαβή. Έτσι και το PlayStation Classic συνοδεύεται από δύο από αυτά τα εικονικά χειριστήρια στη συσκευασία.

20 ενσωματωμένα παιχνίδια

Ξαναζήσε τις στιγμές που άλλαξαν το Gaming για πάντα, με το εικονικό PlayStation Classic, που περιλαμβάνει 20 από τα καλύτερα παιχνίδια από την αρχική κονσόλα PlayStation, συμπεριλαμβανομένων των Final Fantasy VII, TEKKEN 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash!, Wild Arms και άλλα.

20 παιχνίδια από μια χρυσή εποχή:

Το PlayStation Classic συνοδεύεται από μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του αρχικού PlayStation, όπως:


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Μέγεθος Οθόνης Δεν διαθέτει
Ανάλυση Οθόνης Δεν διαθέτει
Τύπος Μπαταρίας Δεν διαθέτει
Ενσωματωμένα Παιχνίδια 20
Διαστάσεις σε mm (M x Π x Y) 105 x 149 x 33
Επιπλέον Περιλαμβάνει: 2 χειριστήρια, 1 καλώδιο HDMI, 1 καλώδιο USB, Έντυπο υλικό / Βάρος: Κονσόλα=170g, Χειριστήριο=140g.
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.playstation.com/el-gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.