Αρχική

/

Gaming

/

Nintendo Switch

/

Games Nintendo Switch

Nintendo Minecraft Bedrock Edition Game SwitchΚωδικός προϊόντος : 172929

  • Εκδότης: Nintendo

  • Κατηγορία: Role-Playing

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 7+

  • Τύπος Πολυμέσου: Cartridge

  • Multiplayer: Δεν διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Miitopia είναι ένα ιαπωνικό παιχνίδι ρόλων με στοιχεία προσομοίωσης της ζωής, με τυποποιημένες κατηγορίες χαρακτήρων όπως πολεμιστές και μάγους. Οι χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν δημιουργούνται με τη χρήση avatar Mii, με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προσωπικοτήτων που επηρεάζουν το ρόλο τους στην μάχη. Παρόμοια με την Tomodachi Life, η Miis και οι φίλοι τους εκτός μάχης επηρεάζουν το παιχνίδι καθιστώντας την μάχη πιο δύσκολη. Το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης τη γραμμή Nintendo Amiibo.



Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Nintendo
Κατηγορία Role-Playing
Επιτρεπόμενη Ηλικία 7+
Τύπος Πολυμέσου Cartridge
Multiplayer Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 1
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.nintendo.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.