Αρχική

/

Gaming

/

Παιχνίδια

/

Fidget Spinners

Tribe Fidget Spinner UnicornΚωδικός προϊόντος : 175455

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 3+

  • Επιπλέον: Το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της στιγμής συναντά το χαρακτήρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων

  • Εγγύηση Προμηθευτή : Δεν παρέχεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Απασχόλησε τα χέρια σου, αφέσου στην αίσθηση χαλάρωσης που σου προσφέρει το Fidget Spinner και μείωσε το άγχος της καθημερινότητάς σου. Με μέγεθος τόσο μικρό μπορείς να το έχεις πάντοτε μαζί ακόμα και στην τσέπη σου!


Fidget spinners: H νέα μανία είναι εδώ και σε περιμένει
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το περιστρέψεις. Μείωσε το άγχος της καθημερινότητας και κάνε μοναδικά κόλπα ξετρελαίνοντας μικρούς και μεγάλους! Ο "νευρικός στρόβιλος" ήρθε και θα τους συνεπάρει όλους!Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Επιτρεπόμενη Ηλικία 3+
Επιπλέον Το πιο δημοφιλές αξεσουάρ της στιγμής συναντά το χαρακτήρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων
Εγγύηση Προμηθευτή Δεν παρέχεται
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.apsm.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.