Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Gaming Keyboards

Razer BlackWidow X Chroma Gaming KeyboardΚωδικός προϊόντος : 164247

Χωρίς Μεταφορικά
  • Razer BlackWidow X Chroma
  • Razer BlackWidow X Chroma
  • Razer BlackWidow X Chroma
  • Razer BlackWidow X Chroma
  • video
  • Σύνδεση : USB 2.0

  • Είδος Πληκτρολογίου : Μηχανικό

  • Είδος Διακόπτη : Raze Green Mechanical Switch

  • Χρώμα BackLight: White, Cyan, Blue, Yellow, Purple, Green, Red BackLight

  • BackLight Modes: 5

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πληκτρολόγιο για gaming Razer Blackwidow με πλήκτρα που αποδίδουν μια ζωηρή απόκριση αφής. Διαθέτει ειδικό customizable software για να χρωματίζεις όποια πλήκτρα θέλεις, με ότι χρώμα θέλεις ή να ορίζεις διαφορετικά presets για κάθε παιχνίδι.


Razer BlackWidow X Chroma:

Το εμβληματικό Razer BlackWidow τώρα σε νέα γραμμή με minimal design και εντυπωσιακή μεταλλική επιφάνεια. Η σειρά μηχανικών πληκτρολογίων BlackWidow της Razer σε φέρνει ταχύτατα στη μάχη με πλήκτρα που αποδίδουν μια ζωηρή απόκριση αφής σε κάθε ενεργοποίηση. Φέρνοντας μία δραστικά διαφορετική αίσθηση και γρηγορότερο πάτημα πλήκτρων, τα επαναστατικά πληκτρολόγια gaming διαθέτουν φωτισμό σε 16.8 εκατομμύρια χρώματα και απεριόριστη καταγραφή μακροεντολών on the fly.

Τεχνολογία Razer Chroma Lighting:

Το BlackWidow X Chroma ακολουθεί μία διαφορετική γραμμή από τα παραδοσιακά BlackWidow μιας και έχει αφαιρεθεί το πάνω κάλυμμα και τα πλήκτρα κάθονται απευθείας πάνω σε μεταλλική βάση. Φυσικά έχει την καινοτόμα τεχνολογία Razer Chroma Lighting. Η λειτουργία Chroma δίνει μια διαδραστική χρωματική διάσταση στο gaming, μιας και επιτρέπει στα LED της συσκευής την επιλογή μοτίβων και κινήσεων ανάμεσα σε 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Αν έχεις περισσότερες από μία συσκευές, μπορούν να συγχρονιστούν μεταξύ τους. Επίσης το BlackWidow Χ Chroma διαθέτει ειδικό customizable software που σου επιτρέπει να χρωματίζεις όποια πλήκτρα επιθυμείς με ότι χρώμα θέλεις ή να ορίζεις διαφορετικά presets για Strategy, MMORPG κλπ.

Επιπλέον λειτουργίες:

Razer πλήρως μηχανικά πλήκτρα με δύναμη ενεργοποίησης στα 50g / Διάρκεια ζωής 80 εκατομμυρίων πληκτρολογήσεων / Chroma 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων LED φωτισμός / Μεταλλική κατασκευή στρατιωτικού τύπου / Παραμετροποίηση μέσω Razer Synapse / Anti-Ghosting 10 πλήκτρων / Όλα τα πλήκτρα πλήρως προγραμματιζόμενα / Gaming mode διαθέσιμο / Cable management routing / 1000 Hz Ultrapolling / 2 μέτρα καλώδιο με επένδυση από ίνες.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύνδεση USB 2.0
Είδος Πληκτρολογίου Μηχανικό
Είδος Διακόπτη Raze Green Mechanical Switch
Χρώμα BackLight White, Cyan, Blue, Yellow, Purple, Green, Red BackLight
BackLight Modes 5
Macro Keys Δεν διαθέτει
Profiles 6
Polling Rate 1000 Hz Ultrapolling
N Key Rollover 10 key roll-over anti-ghosting
MultiMedia Keys Διαθέτει (μέσω F keys)
Keycap Puller Δεν διαθέτει
Αφαιρούμενο Καλώδιο Δεν διαθέτει
Είδος Καλωδίου 2 μέτρα καλώδιο με επένδυση από ίνες
Τύπος λειτουργίας Ενσύρματο
Χρώμα Μεταλλικό
Διαστάσεις σε cm 45 x 17 x 4
Βάρος σε gr 1.461
Επιπλέον Customizable λογισμικό για να χρωματίζεις τα πλήκτρα.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://razer.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.