Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Gaming Keyboards

Razer Ornata Chroma GR Gaming KeyboardΚωδικός προϊόντος : 170959

Χωρίς Μεταφορικά
  • Σύνδεση : USB 2.0

  • Είδος Πληκτρολογίου : Mem-mechanical

  • Είδος Διακόπτη : Razer mem-mechanical Switch

  • Χρώμα BackLight: Full RGB

  • BackLight Modes: 5

109.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το πληκτρολόγιο Razer Ornata Chroma είναι μια καινοτομία η οποία συνδυάζει δύο φαινομενικά διαφορετικές τεχνολογίες πληκτρολογίων για να προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία στους gamers.


Razer Ornata Chroma GR:

H νέα τεχνολογία Mecha-Membrane διατηρεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τις δύο τεχνολογίες, δηλαδή την ευχάριστη απαλή αίσθηση της πίεσης πλήκτρων μεμβράνης με το ακριβές και αξιόπιστο feedback των μηχανικών.

Υβριδικό πληκτρολόγιο με συνδυασμό τεχνολογιών

Για χρόνια η γραμμή που διαχώριζε τα μηχανικά πληκτρολόγια από τα πληκτρολόγια μεμβράνης ήταν ξεκάθαρη. Το Razer Mech-Membrane είναι το αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης πολλών ετών για να κατασκευαστεί το καλύτερο Razer keyboard για τους gamers.

Ελληνικό layout

Διαθέσιμο σε Ελληνικό layout, με τους 15 απολύτως απαραίτητους χαρακτήρες διακριτικά τυπωμένους σε 15 πλήκτρα και έκδοση Chroma με 16.800.000 χρωματισμούς.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύνδεση USB 2.0
Είδος Πληκτρολογίου Mem-mechanical
Είδος Διακόπτη Razer mem-mechanical Switch
Χρώμα BackLight Full RGB
BackLight Modes 5
Macro Keys Δεν διαθέτει
Profiles 6
N Key Rollover 10
MultiMedia Keys Διαθέτει (μέσω F keys)
Keycap Puller Δεν διαθέτει
Αφαιρούμενο Καλώδιο Δεν διαθέτει
Είδος Καλωδίου 2 μέτρα με επένδυση ινών
Τύπος λειτουργίας Ενσύρματο
Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις σε cm 46.33 x 17.02 x 3.3
Βάρος σε gr 952
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.razer.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.