Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Gaming Keyboards

Razer Cynosa Chroma GR Gaming KeyboardΚωδικός προϊόντος : 182716

  • Σύνδεση : USB

  • Είδος Πληκτρολογίου : Μεμβράνης

  • Είδος Διακόπτη : Δεν διαθέτει

  • Χρώμα BackLight: Full RGB

  • BackLight Modes: 8 μέσω Razer Synapse

79.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

To Razer Cynosa είναι αθόρυβο λόγο το ότι δεν είναι μηχανικό αλλά μεμβράνης με μαλακή αίσθηση πληκτρολόγησης, είναι ανθεκτικό στην σκόνη και το νερό, έχει 22 ζώνες φωτισμού Chroma και 104 ξεχωριστά φωτιζόμενα πλήκτρα με το πρότυπο Razer Chroma που τα ρυθμίζεις μέσω του Razer Synapse.


Razer Cynosa Chroma:

Gaming εμπειρία:

Έχεις όλες τις λειτουργίες του Razer Chroma με την δυνατότητα κάθε πλήκτρο να μπορεί να αποδώσει μέχρι 16,8 εκατομμύρια διαφορετικές αποχρώσεις φωτισμού και μέσω του Razer Synapse μπορείς να προσαρμόσεις τον φωτισμό στις επιλογές σου, επίσης υπάρχουν έτοιμα profiles που ενεργοποιούνται αυτόματα στα αγαπημένα σου παιχνίδι με έτοιμα εφέ φωτισμού όπως το Overwatch, Diablo 3, Warframe,Battlerite και άλλα.

Τεχνικές λειτουργίες:

Μαλακή αίσθηση στην πληκτρολόγηση και μεμβρανωειδής κατασκευή, 104 μεμονωμένα προσαρμόσιμα πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό, ανθεκτικός σχεδιασμό στην σκόνη και νερό, anti-ghosting 10 πλήκτρων, Razer Chroma με 16,8 εκατομμύρια προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων, πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα με δυνατότητα δημουργίας Macro on-the-fly, επιλογές λειτουργίας παιχνιδιού (Game Mode), 1000Hz Ultrapolling.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύνδεση USB
Είδος Πληκτρολογίου Μεμβράνης
Είδος Διακόπτη Δεν διαθέτει
Χρώμα BackLight Full RGB
BackLight Modes 8 μέσω Razer Synapse
Macro Keys Δεν διαθέτει
Profiles Απεριόριστα μέσω Razer Synapse
Polling Rate 1000Hz Ultrapolling
N Key Rollover 10 πλήκτρα anti-ghosting
MultiMedia Keys Διαθέτει (μέσω F keys)
Keycap Puller Δεν διαθέτει
Αφαιρούμενο Καλώδιο Δεν διαθέτει
Είδος Καλωδίου κλασικό
Τύπος λειτουργίας Ενσύρματο
Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις σε cm Πλάτος 45.7 x Ύψος 17.4 x Βάθος 3.3
Βάρος σε gr 904
Επιπλέον Ανθεκτικότητα στο νερό
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.razerzone.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.