Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Gaming Keyboards

Razer BlackWidow Ultimate Water Resistant Gaming KeyboardΚωδικός προϊόντος : 185838

  • Σύνδεση : USB 2.0

  • Είδος Πληκτρολογίου : Μηχανικό

  • Είδος Διακόπτη : Raze Green Mechanical Switch

  • Χρώμα BackLight: Green BackLight

  • BackLight Modes: 8 μέσω Razer Synapse

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πληκτρολόγιο για gaming, Razer Blackwidow Ultimate Water Resistant με πλήκτρα που είναι φωτιζόμενα και πλήρως μηχανικά, χωρίς ταλαντώσεις, με μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Διαθέτει πιστοποίηση IP54, για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη.


Razer BlackWidow Ultimate Water Resistant:

Κατασκευασμένο να αντέχει

Μετά από μία επιτυχημένη νίκη μπορεί να συμβούν ατυχήματα όπως το να χυθεί νερό στο πληκτρολόγιο, όμως η τελευταία έκδοση του Blackwidow Ultimate είναι κατασκευασμένο να αντέχει τέτοια ατυχήματα και την σκόνη.

Ακρίβεια επιπέδου τουρνουά:

Οι μηχανικοί διακόπτες της Razer είναι σχεδιασμένοι για Gaming με βελτιστοποιημένη (μειωμένη) απόσταση ενεργοποίησης σε κάθε κλικ για άμεση απόκριση των Skill σου, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι.

Ήρθε για να μείνει:

Οι μηχανικοί διακόπτες της Razer είναι κατασκευασμένοι με γνώμονα τις επιδόσεις και την αξιόπιστη μακροχρόνια λειτουργία για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια, έχουν κατασκευαστεί αυστηρά έτσι ώστε η διάρκεια ζωής κάθε πλήκτρα να σου εξασφαλίσει μέχρι και 80 εκατομμύρια κλικ.

Οπίσθιος ατομικώς φωτισμός:

Το Razer Blackwidow Ultimate διαθέτει πράσινο φωτισμό σε κάθε πλήκτρο με την δυνατότητα παραμετροποίησης κάθε πλήκτρο στο πως θα ανταποκρίνεται ο φωτισμός μέσω του λογισμικού Razer Synapse της Razer.

Τεχνικές δυνατότητες:

Μηχανικοί διακόπτες Razer με δύναμη ενεργοποίησης στα 50g / Ατομικά φωτιζόμενα πλήκτρα με δυνατότητα παραμετροποίησης μέσω Razer Synapse / Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη - Πιστοποίηση IP54 / 10 Πλήκτρων Antighosting / Δυνατότητα για στήσιμο Macro on-the-fly / Επιλογή για Game Mode (Απενεργοποιεί συντομεύσεις των Windows).


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύνδεση USB 2.0
Είδος Πληκτρολογίου Μηχανικό
Είδος Διακόπτη Raze Green Mechanical Switch
Χρώμα BackLight Green BackLight
BackLight Modes 8 μέσω Razer Synapse
Macro Keys Δεν διαθέτει
Profiles Απεριόριστα μέσω Razer Synapse
Polling Rate 1000Hz Ultrapolling
N Key Rollover 10 key roll-over anti-ghosting
MultiMedia Keys Διαθέτει (μέσω F keys)
Keycap Puller Δεν διαθέτει
Αφαιρούμενο Καλώδιο Δεν διαθέτει
Είδος Καλωδίου Κλασικό 2 μέτρων
Τύπος λειτουργίας Ενσύρματο
Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις σε cm 18 x 44.7 x 4.3
Βάρος σε gr 1350
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.razer.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.