Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Gaming Keyboards

Sharkoon Skiller Mech SGK3 Gaming KeyboardΚωδικός προϊόντος : 192487

  • Σύνδεση : USB

  • Είδος Πληκτρολογίου : Μηχανικό

  • Είδος Διακόπτη : Opto-Mechanical Switch

  • Χρώμα BackLight: Full RGB

  • BackLight Modes: 6

99.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Skiller Mech SGK3 είναι απλό και στιβαρό στο σχεδιασμό του, περιλαμβάνει διάταξη 3 μπλοκ και πλούσιο φωτισμό RGB. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες παιχνιδιών και προσφέρει πολύ περισσότερα από ό, τι μόνο τα βλέμματά του: Το SGK3 προσφέρει ένα έξυπνο, πλήρως προσαρμόσιμο λογισμικό παιχνιδιών συν n-key rollover, αντι-ghosting πλήκτρα, ρυθμός κλήσης 1.000 Hz, λειτουργίες εναλλάξιμες με το τμήμα WASD και τα πλήκτρα λειτουργιών με προκαθορισμένες ενέργειες πολυμέσων.


Sharkoon Skiller Mech SGK3:

Διακόπτης για κάθε στιλ αναπαραγωγής

Με έναν κύκλο λειτουργίας τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων πληκτρολογίων, οι εγκατεστημένοι μηχανικοί διακόπτες δεν είναι μόνο ισχυροί αλλά και κατάλληλοι για μεμονωμένα στυλ παιχνιδιού. Οι κόκκινοι διακόπτες Kailh έχουν έναν γραμμικό διακόπτη και ένα μη ανιχνεύσιμο σημείο μεταγωγής. Οι καφέ διακόπτες, από την άλλη πλευρά, διαθέτουν έναν απτό διακόπτη και ένα ανιχνεύσιμο σημείο μεταγωγής - αλλά το μη-ανιχνεύσιμο σημείο κλικ. Για όσους απολαμβάνουν ένα εφέ γραφομηχανής, οι μπλε διακόπτες Kailh διαθέτουν ένα επακριβώς ανιχνεύσιμο σημείο κλικ και ένα ανιχνεύσιμο σημείο μεταγωγής.

Πολυάριθμα εφέ φωτισμού με έως και 16,8 εκατομμύρια χρώματα

Οπτικά, το SKILLER MECH SGK3 ξεχωρίζει ιδιαίτερα χάρη στον φωτισμό RGB με 16,8 εκατομμύρια χρώματα και πάνω από είκοσι φωτιστικά εφέ. Αυτά είναι ήδη προγραμματισμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς το λογισμικό που περιλαμβάνεται. Επίσης, χωρίς τη χρήση του λογισμικού, είναι δυνατή η προσαρμογή των επιμέρους αντιστοιχιών των πλήκτρων, για παράδειγμα σε ένα προτιμώμενο είδος, καθώς και το χρωματικό σχήμα, η συχνότητα, η φωτεινότητα και η κατεύθυνση του επιλεγμένου αποτελέσματος φωτισμού.

Ατομικά προσαρμόσιμο χάρη στο διαισθητικό λογισμικό

Η επιλογή του σωστού φωτισμού με το διαισθητικό λογισμικό παιχνιδιού είναι ακόμα πιο εύκολη. Εδώ, μπορούν να επιλεγούν διαφορετικά εφέ φωτισμού και να ρυθμιστούν με μερικά μόνο κλικ. Επιπλέον, οι μεμονωμένες εκχωρήσεις πλήκτρων και οι ενέργειες πολυμέσων μπορούν να δημιουργηθούν μέσα σε τρία διαφορετικά προφίλ και να αποθηκευτούν στον υπολογιστή. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε πλήκτρο ελεύθερα, αλλά και προγραμματισμένο με μια μακροεντολή. Αυτά μπορούν να αποθηκευτούν σε κάθε προφίλ ή στον υπολογιστή και μπορούν να επεκταθούν, να προσαρμοστούν και να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Μπορούν να καταγραφούν έως και 100 μακροεντολές, με έως και 250 ακολουθίες πλήκτρων το καθένα.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύνδεση USB
Είδος Πληκτρολογίου Μηχανικό
Είδος Διακόπτη Opto-Mechanical Switch
Χρώμα BackLight Full RGB
BackLight Modes 6
Macro Keys Δεν διαθέτει
Profiles 6
Polling Rate 1,000 Hz
N Key Rollover Υποστηρίζεται
MultiMedia Keys Διαθέτει (μέσω F keys)
Keycap Puller Διαθέτει
Αφαιρούμενο Καλώδιο Δεν διαθέτει
Είδος Καλωδίου 180 cm, Gold-Plated USB Plug
Τύπος λειτουργίας Ενσύρματο
Χρώμα Μαύρο
Διαστάσεις σε cm 44.6 x 17 x 0.45
Βάρος σε gr 1460
Επιπλέον Operating Force: 50 g, Switch: Linear
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://en.sharkoon.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.