Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Gaming Mice

Razer DeathAdder Elite Gaming MouseΚωδικός προϊόντος : 169712

  • Σύνδεση : USB

  • Αριθμός Πλήκτρων : 7

  • Αριθμός Προγραμματιζόμενων Κουμπιών : 7

  • Σένσορας : 5G Οπτικός

  • DPI: 16000

79.99 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το ταχύτερο, ακριβέστερο και πιο ευαίσθητο mouse του κόσμου, το Razer DeathAdder Elite εξοπλίζεται με τον νέο οπτικό αισθητήρα 5G 16.000DPI (αληθινά χωρίς interpolation) στα 450 IPS. Διαθέτει την υψηλότερη μετρημένη ακρίβεια ανάλυσης από οποιοδήποτε άλλο gaming mouse στα 99.4%.


Razer DeathAdder Elite:

Υπάρχει λειτουργία που αναγνωρίζει πότε σηκώνεις το mouse από το mousepad και δε μετακινεί τον κέρσορα στον αέρα (Απαιτείται Surface Calibration που γίνεται εύκολα μέσα από το Synapse).

Razer Synapse 2.0:

Το Deathadder Elite είναι πλήρως συμβατό με το Razer Synapse 2.0 το οποίο χρησιμοποιεί στη λειτουργία του εγκεφάλου του ώστε να λαμβάνει αυτόματα πληροφορίες και updates. Επίσης σε συνεργασία με Omron διαθέτει ναι υπερευαίσθητα κουμπιά Omron εξαιρετικής αντοχής στα 50.000.000 κλικς που μεταδίδουν την εντολή άμεσα με το σύστημα Hyperresponse ενώ είναι πλήρως προγραμματιζόμενα.

Λειτουργία Chroma:

Επιπλέον η λειτουργία Chroma δίνει νέα διαδραστική χρωματική διάσταση στο gaming, μιας και επιτρέπει στα LED της συσκευής την επιλογή μοτίβων και κινήσεων ανάμεσα σε 16.8 εκατομμύρια χρώματα. Αν έχεις περισσότερες από μία συσκευές, μπορούν να συγχρονιστούν μεταξύ τους.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Σύνδεση USB
Αριθμός Πλήκτρων 7
Αριθμός Προγραμματιζόμενων Κουμπιών 7
Σένσορας 5G Οπτικός
DPI 16000
On-board Memory Razer Synapse
Polling Rate 1000Hz Ultrapolling / 1ms ανταπόκριση
Ταχύτητα 450
Επιτάχυνση 50g
Μήκος Καλωδίου 2 μέτρα
Ροδέλα Πλοήγησης Διαθέτει
Τύπος λειτουργίας Ενσύρματο
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε gr 105
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.razerzone.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.