Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Games PC

Capcom Resident Evil Origins Collection PC GameΚωδικός προϊόντος : 159379

Τελευταία κομμάτια
  • Capcom Resident Evil Origins Collection
  • Capcom Resident Evil Origins Collection
  • Capcom Resident Evil Origins Collection
  • Capcom Resident Evil Origins Collection
  • Εκδότης: Capcom

  • Κατηγορία: Action

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 18+

  • Τύπος Πολυμέσου: DVD

  • Multiplayer: Δεν διαθέτει

από 19.90 € ΌΦΕΛΟΣ 13.91€
5.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Resident Evil Origins Collection περιλαμβάνει το βραβευμένο Resident Evil και το νέο Resident Evil 0. Δες την αρχή της ιστορίας. Ανακάλυψε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Mansion και όλα όσα συνέβησαν στο Ecliptic Express.


Resident Evil Origins Collection:

Στο Resident Evil επίλεξε να παίξεις ως Chris Redfield (μέλος της ομάδας S.T.A.R.S.) ή Jill Valentine. Σε έστειλαν να βρεις την ομάδα Bravo με την οποία έχει χαθεί η επαφή. Με περιορισμένα πυρομαχικά και αντικείμενα επιβίωσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να επιζήσεις από τις διάφορες παγίδες που βρίσκονται διασκορπισμένες παντού. Στο Resident Evil 0 θα μεταφερθείς πίσω στο 1998. Υπάρχουν διάφορες αναφορές για ασυνήθιστους φόνους στα περίχωρα της πόλης Racoon. Η υπηρεσία ειδικών δυνάμεων της πόλης στέλνει την ομάδα Bravo για να εξιχνυάσει την υπόθεση. Η νέα αστυνομικός Rebecca Chambers θα συναντήσει τον θανατοποινίτη και πρώην στρατιωτικό Billy Coen και θα πρέπει να συνεργαστούν για την επιβίωση τους.

Νέες δυνατότητες:

Ανανεωμένα γραφικά: Και τα δύο παιχνίδια περιλαμβάνουν εικόνες υψηλής ανάλυσης και υποστήριξη 1080p για τις κονσόλες νέας γενιάς, ενώ κρατάνε την αισθητική του κλασσικού παιχνιδιού. Επεξεργασμένος ήχος: Η υποστήριξη για 5.1 surround, σου παρέχει ακόμα πιο ατμοσφαιρικό παιχνίδι. Wesker Mode: Για πρώτη φορά στο Resident Evil 0, μπορείς να ζήσεις τα γεγονότα που οδήγησαν στο εικονικό Mansion outbreak παίζοντας ως Albert Wesker. Περιλαμβάνει νέες εμφανίσεις και δυνάμεις, καθώς και νέα πυρομαχικά τα οποία θα ικανοποιήσουν όλους τους οπαδούς της σειράς.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Capcom
Κατηγορία Action
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Τύπος Πολυμέσου DVD
Multiplayer Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 1
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.capcom.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.