Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Games PC

Konami Pro Evolution Soccer 2017 PC GameΚωδικός προϊόντος : 164922

Τελευταία κομμάτια
  • Konami Pro Evolution Soccer 2017
  • Konami Pro Evolution Soccer 2017
  • Konami Pro Evolution Soccer 2017
  • Konami Pro Evolution Soccer 2017
  • video
  • Εκδότης: Konami

  • Κατηγορία: Sports

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 3+

  • Τύπος Πολυμέσου: DVD

  • Multiplayer: Διαθέτει

από 39.90 € ΌΦΕΛΟΣ 27.91€
11.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το πολυαναμενόμενο PES 2017 διαθέτει ελληνική εκφώνηση, ελληνικό in-game κείμενο, κορυφαίες διοργανώσεις Champions League, Europa League και Supercap, ενώ ενσωματώνει θεμελιώσεις αλλαγές στο Gameplay, όπως το Real Touch και το Precise Pass.


PES 2017:

Φυσική επαφή:

Στο ποδόσφαιρο, αυτό που ξεχωρίζει τον καλύτερο, είναι ο έλεγχος κατά την επαφή με τη μπάλα. Στο PES 2017 η επαφή, υπολογίζεται βάσει των δυνατοτήτων του παίκτη, καθώς και με την ενσωμάτωση της φυσικής, η οποία εξαρτάται άμεσα από στοιχεία όπως η τροχιά και η δύναμη με την οποία κατευθύνεται η μπάλα. Δες το πώς, διαφορετικοί παίκτες ελέγχουν τη μπάλα με μοναδικούς και διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το πού και πώς τους ελέγχεις, διαμορφώνοντας έτσι τη ροή του παιχνιδιού, βάσει του πώς αντιδρούν οι παίκτες στην απρόβλεπτη κίνηση της μπάλας.

Πάσα ακριβείας:

Συνδυάζοντας τη Φυσική επαφή και τα πραγματικά physics της μπάλας, το "πασάρισμα" είναι μια μορφή τέχνης στο PES 2017. Πολλοί παράγοντες καθορίζουν την ταχύτητα και την ακρίβεια της μπάλας. Η βάση είναι τα ποσοστά και οι δεξιότητες του παίκτη, και επιπροσθέτως, σημαντικό ρόλο παίζει και η κατεύθυνση και η γωνία του παίκτη.

Βελτιωμένοι τερματοφύλακες:

Οι τερματοφύλακες, κάνουν ένα μεγάλο άλμα στην ποιότητα, μέσω πρόσθετων κινήσεων και animations, δημιουργώντας τους πιο ευκίνητους τερματοφύλακες στην ιστορία του PES. Μπορούν άμεσα να αντιδράσουν στα σουτ, συμπεριλαμβανομένου ενός γρήγορου follow up, βουτώντας ξανά μέσα στη δράση, αμέσως μετά από την προσγείωσή τους στο έδαφος.

Προηγμένες οδηγίες:

Οι στρατηγικές οι οποίες είναι περισσότερο ατομικές, ορίζονται ως Tiki-Taka και στενό μαρκάρισμα, οι οποίες είναι έντονα βασισμένες στην ιδεολογία της ομάδας, καθώς και πολλές άλλες στρατηγικές, μπορούν να ρυθμιστούν πλέον στις "Προηγμένες Οδηγίες", κάτι οποίο προσθέτει μια τεράστια ποικιλία, στο πώς σκοπεύεις να κερδίσεις τον αγώνα.

Έλεγχος εκτέλεσης Corner:

Έλεγξε τις αμυντικές και τις επιθετικές στρατηγικές, για να προσθέσεις μια νέα διάσταση στις εκτελέσεις corner. Πατώντας το d-pad σε ένα corner, μια ποικιλία από επιλογές εμφανίζονται, επιτρέποντάς σου, να προσαρμόσεις την κάθε στιγμή στο στιλ παιχνιδιού σου.

Αυθεντικά οπτικά εφέ:

Στο PES 2017 τα οπτικά εφέ έχουν δει μια σημαντική αναβάθμιση, προσφέροντας αυθεντικά Visuals χάρη στην περαιτέρω ενσωμάτωση της Fox Engine. Οι πηγές φωτισμού έχουν αυξηθεί εις διπλούν, καθώς και τα μοντέλα πλήθους, καθιστώντας τα οπτικά εφέ πιο ρεαλιστικά από ποτέ.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Konami
Κατηγορία Sports
Επιτρεπόμενη Ηλικία 3+
Τύπος Πολυμέσου DVD
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 4
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 11
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://www.konami.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.