Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Games PC

Activision Call Of Duty: WWII Game PCΚωδικός προϊόντος : 173575

  • Εκδότης: Activision

  • Κατηγορία: First Person Shooter

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 18+

  • Τύπος Πολυμέσου: Ψηφιακό

  • Multiplayer: Διαθέτει

58.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Call of Duty επιστρέφει στις ιστορικές του ρίζες με μια νέα συναρπαστική εμπειρία που τοποθετεί το Call of Duty WWII στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Από τις παραλίες της Νορμανδίας μέχρι το δάσος Hurtgen, αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός νέου στρατιώτη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κόλαση του πολέμου.


Call of Duty WWII:

Εντυπωσιακά γραφικά:

Τα μοναδικά γραφικά μεταφέρουν τους παίκτες στην Ευρώπη, καθώς συμμετέχουν σε μια ολοκαίνουργια ιστορία Call of Duty, η οποία τοποθετείτε στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ρεαλιστική ατμόσφαιρα:

Τα αυθεντικά όπλα και η παραδοσιακή δράση σε βυθίζουν σε μια τεράστια ποικιλία τοποθεσιών με θέμα το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Multiplayer:

Το Multiplayer σηματοδοτεί την επιστροφή στο αρχικό παιχνίδι boot on ground Call of Duty.

Σκοτεινή εποχή:

Απόλαυσε τον κλασικό αγώνα του Call of Duty, τους δεσμούς της συντροφικότητας και τον αδιάλλακτο χαρακτήρα του πολέμου ενάντια σε μια παγκόσμια δύναμη που ρίχνει τον κόσμο σε τυραννία.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Activision
Κατηγορία First Person Shooter
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Τύπος Πολυμέσου Ψηφιακό
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 12
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.callofduty.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.