Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Games PC

EA Star Wars Battlefront II Game PCΚωδικός προϊόντος : 175141

  • Εκδότης: EA

  • Κατηγορία: Action

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 16+

  • Τύπος Πολυμέσου: DVD

  • Multiplayer: Διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η πρωτότυπη τριλογία και η νέα εποχή συναντιούνται σε μια νέα εμπειρία για πολλούς παίκτες σε μια διαστημική μάχη γαλαξιακής κλίμακας. Παίξε με ήρωες που φέρνουν ξεχωριστές ικανότητες στην μάχη ή αγωνίσου σε μια συναισθηματικά γεμάτη ιστορία για έναν παίκτη. Το ταξίδι του ηρωικού Star Wars έχει αρχίσει.


Star Wars Battlefront II:

Πάρε τη θέση ενός στρατιώτη της ελίτ των ειδικών δυνάμεων, εξίσου επικίνδυνων είτε είναι στο έδαφος ή στο διάστημα, σε μια νέα Star Wars εκστρατεία που εκτείνεται σε διάρκεια 30 ετών και συνδέει γεγονότα μεταξύ των ταινιών Star Wars: Return of the Jedi και Star Wars: The Force Awakens.

The Ultimate Star Wars Battleground:

Ένας multiplayer Star Wars κόσμος, ο οποίος είναι ασύγκριτα μεγάλος σε ποικιλία και εύρος, όπου μέχρι και 40 παίκτες αγωνίζονται ως διάσημοι ήρωες, στρατιώτες εποχής και περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από οχήματα για την στεριά και τον αέρα, καθώς η μάχη ξεπερνά τα όρια του γαλαξία!

Galactic-Scale Space Combat:

Η διαστημική μάχη έχει σχεδιαστεί για το Star Wars Battlefront II από την αρχή, με προσθήκες ιδιαίτερου χειρισμού, όπλων και προσαρμοσμένες επιλογές. Προσχώρησε στην μοίρα και μετακινήσου μεταξύ των πεδίων αστεροειδών, πέταξε ανάμεσα από διαστημικές βάσης της Αυτοκρατορίας και κατάρριψε μαζικά τα αρχηγικά σκάφη καθώς είσαι ο πιλότος των μυθικών starfighters σε αερομαχίες που περιλαμβάνουν έως και 24 παίκτες και 40 σκάφη AI.

Better Together:

Συνεργάσου με ένα φίλο σου στο offline mode δύο παικτών σε χωριστές οθόνες. Κέρδισε βραβεία, προσαρμόστε τους στρατιώτες και τους ήρωες σου και μετάφερε τις αναβαθμίσεις σου στο online multiplayer πεδίο μάχης.

Master Your Hero:

Διοίκησε το σκάφος καθώς και το πλήρωμα σου, του οποίου τον χαρακτήρα μπορείς να εξελίξεις βαθμιαία. Αναβάθμισε ικανότητες που είναι μοναδικές για κάθε ήρωα, μοίρα στρατιωτών και starfighter. Χρησιμοποίησε αυτές τις ικανότητες για να προσαρμόσεις και να τροποποιήσεις τις ειδικές δυνάμεις του χαρακτήρα σου, είτε ως θανατηφόρα ενεργή επίδραση πάνω στους αντιπάλους σου, βοηθώντας έτσι την βελτίωση του status σου, ή ως τακτική αντίστασης, για να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο στην μάχη.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης EA
Κατηγορία Action
Επιτρεπόμενη Ηλικία 16+
Τύπος Πολυμέσου DVD
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 17
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ea.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.