Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Games PC

Far Cry New Dawn Game PCΚωδικός προϊόντος : 195144

  • Εκδότης: Ubisoft

  • Κατηγορία: First Person Shooter

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 18+

  • Τύπος Πολυμέσου: HD DVD

  • Multiplayer: Δεν διαθέτει

44.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Δεκαεπτά χρόνια μετά από μια παγκόσμια πυρηνική καταστροφή, ο πολιτισμός επανεμφανίζεται από το χάος για να βρει έναν κόσμο που άλλαξε δραματικά. Στην επαρχία Hope, Montana, ο υπόλοιπος πληθυσμός έχει συγκεντρωθεί σε διαφορετικές ομάδες, ο καθένας με τους δικούς του κανόνες επιβίωσης.


Far Cry New Dawn:

Νέα παγκόσμια τάξη

Σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη οι δίδυμες αδερφές Mickey και Lou έχουν αναλάβει τον έλεγχο και ταξιδεύουν από τόπο σε τόπο που είναι στεγνοί από όλους τους διαθέσιμους πόρους. Καθώς οι επιζώντες προσπαθούν να υπερασπιστούν τη γη τους ενάντια στην αδυσώπητη επίθεση των Highwaymen, εξαρτάται από εσένα να τους βοηθήσεις και να οδηγήσεις τον αγώνα.

Μια μετα-αποκαλυπτική εποχή

Στο Far Cry New Dawn, είσαι η τελευταία γραμμή άμυνας σε μια μεταμορφωμένη, μετα-αποκαλυπτική περιοχή Hope County. Βοήθησε την κοινότητα των Επιζώντων να γίνουν ισχυρότεροι , να δημιουργήσουν ένα αυτοσχέδιο οπλοστάσιο μέσα από Escalation και διασταυρούμενες αποστολές και να σχηματίσουν απρόσμενες συμμαχίες για να πολεμήσουν για επιβίωση σε ένα επικίνδυνο νέο σύνορο.

Αντιμετώπισε βάρβαρους εχθρούς

Αντιμετώπισε τους βάρβαρους Highwaymen και τους απείθαρχους ηγέτες Mickey και Lou. Γνωστά ως τα δίδυμα, αυτές οι αδελφές συνδυάζουν το μυαλό και το brawn για να δώσουν στον στρατό τους μια βοήθεια για τους πολύτιμους πόρους της επαρχίας Hope County. Ένα εκλεκτικό cast του Guns and Fangs for Hire θα πολεμήσει δίπλα σου. Αυτοί οι νέοι σύμμαχοι, καθώς και μερικά γνωστά πρόσωπα, φέρνουν το καθένα μοναδικές και κρίσιμες δεξιότητες. Βρες την πρώην λατρεία της κατάρας και αναζήτησε τον χαρισματικό ηγέτη που προφήτευσε την κατάρρευση του πολιτισμού: Joseph Seed.

Αναβάθμισε τις δεξιότητές σου

Οι ειδικοί ενώνουν τους επιζώντες για να σε βοηθήσουν να κατασκευάσεις όπλα και οχήματα, να αναβαθμίσεις τα όπλα σου και να προχωρήσεις σε αποστολές από τις οκτώ εγκαταστάσεις Homebase: τον πάγκο εργασίας, το στρατόπεδο εκγύμνασης, το εργαστήριο εκρηκτικών, το ιατρείο, το γκαράζ, τον θεραπευτικό κήπο, την χαρτογράφηση και τις αποστολές. Ανάπτυξε την κοινότητά σου και αναβάθμισε το Homebase για να βελτιώσεις τις εγκαταστάσεις σου και να ξεκλειδώσεις πιο δυνατά όπλα και εργαλεία.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Ubisoft
Κατηγορία First Person Shooter
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Τύπος Πολυμέσου HD DVD
Multiplayer Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 1
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ubisoft.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.