Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Games PC

Tom Clancy`s The Division 2 Game PCΚωδικός προϊόντος : 195145

  • Εκδότης: Ubisoft

  • Κατηγορία: Action

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 18+

  • Τύπος Πολυμέσου: HD DVD

  • Multiplayer: Διαθέτει

59.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχουν περάσει επτά μήνες από τη στιγμή που ένας θανατηφόρος ιός έπληξε τη Νέα Υόρκη και τον υπόλοιπο κόσμο, καταστρέφοντας τον πληθυσμό. Όταν ο ιός χτύπησε, η Division, μια μονάδα civilian sleepers agents, ενεργοποιήθηκε ως τελευταία γραμμή άμυνας. Έκτοτε, οι πράκτορες του τμήματος μάχονται αμείλικτα για να σώσουν ό, τι παραμένει.


Tom Clancy's The Division 2:

Για το Division, τα πονταρίσματα είναι υψηλότερα από ποτέ. Η Ουάσινγκτον, η πιο ισχυρά προστατευμένη πόλη της γης, κινδυνεύει, αφήνοντας ολόκληρο το έθνος στο χείλος της κατάρρευσης. Εάν χάσει την Ουάσινγκτον, τότε το έθνος πέφτει. Ως πράκτορας ο οποίος βρισκόταν στον τομέα εδώ και επτά μήνες, εσύ και η ομάδα σου είσαι η τελευταία ελπίδα να σταματήσεις την πτώση της κοινωνίας μετά την κατάρρευση της πανδημίας. Αναπτύχθηκε από την Ubisoft Massive και τις ίδιες ομάδες που σου έφεραν το Tom Clancy The Division, το Tom Clancy The Division 2 είναι ένας online ανοιχτός κόσμος, εμπειρία δράσης RPG που τοποθετείται σε μια καταρρέουσα και σπασμένη Washington, DC Αυτό το πλούσιο νέο σκηνικό συνδυάζει μεγάλη ποικιλία των όμορφων, εικονικών και ρεαλιστικών περιβαλλόντων όπου ο παίκτης θα βιώσει το σήμα της σειράς για την αυθεντικότητα στην παγκόσμια οικοδόμηση, τα πλούσια RPG συστήματα και τη γρήγορη δράση όπως ποτέ άλλοτε. Παίξε το σόλο ή το co-op με μια ομάδα μέχρι και τεσσάρων παικτών για να ολοκληρώσετε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την κύρια εκστρατεία και τους αντιπάλους PvP αγώνες μέχρι τη σκοτεινή ζώνη - όπου μπορεί να συμβεί κάτι.

Εξερεύνησε έναν ζωντανό ανοιχτό κόσμο:

Μετά από τον ιό, οι καταιγίδες, οι πλημμύρες και το μεταγενέστερο χάος έχουν μετασχηματίσει ριζικά την Ουάσιγκτον, D.C. Εξερεύνησε έναν ζωντανό ανοιχτό κόσμο γεμάτο από ποικίλα περιβάλλοντα, από τις πλημμυρισμένες αστικές περιοχές μέχρι τα ιστορικά αξιοθέατα και τα ορόσημα, κατά τη διάρκεια ενός από τα πιο καυτά καλοκαίρια στην ιστορία. Οι δρόμοι έχουν ξεπεράσει τις φατρίες του εχθρού, το καθένα με τη δική του ατζέντα και το κάθε αγώνα για τον έλεγχο του DC. Θα είναι στη διάθεσή σου να απελευθερώσεις την πόλη και να προστατεύσεις ό, τι απομένει από την κοινωνία. Το Tom Clancys the Division 2 φτιάχτηκε με μια νοοτροπία "endgame-first", εξασφαλίζοντας στους παίκτες πάντα πρόσβαση σε νέες, μοναδικές και ποικίλες δραστηριότητες πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωση της κύριας εκστρατείας. Το endgame του Tom Clancys the Division 2 θα εισαγάγει ολοκαίνουργιες προκλήσεις και συστήματα εξέλιξης, μοναδικές ανατροπές και εκπλήξεις και για πρώτη φορά επιδρομές. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο μετά την εκκίνηση, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους έτους ελεύθερων πρόσθετων ιστορικών αποστολών, επεκτάσεων χαρτών και τρόπων παιχνιδιού.

Νέο σύστημα με νέες δυνατότητες:

Μετά την ολοκλήρωση της κύριας εκστρατείας, απόκτησε πρόσβαση σε νέες ειδικότητες, όπως demolitionist, sharpshooter, και survivalist. Κάθε εξειδίκευση θα ανοίξει ένα ολόκληρο νέο σύστημα εξέλιξης με νέες δεξιότητες, mods και μοναδικά ταλέντα για να αποκτήσεις και να μεγιστοποιήσεις την απόδοση του πράκτορά σου στον επιλεγμένο σου ρόλο. Οι άμαχοι και οι εχθρικές ομάδες προσπαθούν συνεχώς να επιβιώσουν, αγωνιζόμενες για αναγκαιότητες όπως τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα πυρομαχικά. Καθώς οι παρατάξεις αντιμετωπίζουν το ένα το άλλο σε ένα κατεστραμμένο DC, θα αγωνιστούν για να καταλάβουν τον έλεγχο των πόρων και των θέσεων - και για την ίδια την επιβίωσή τους. Οι διάφορες ανάγκες και τα κίνητρα από κάθε φατρία θα συγκρουστούν, προκαλώντας διαφορετικές συναντήσεις μεταξύ του εχθρού και των φιλικών φατριών, των αμάχων και τελικά εσείς ως πράκτορας, δημιουργώντας έναν δυναμικό ζωντανό κόσμο γεμάτο εκπλήξεις.

Επικίνδυνες περιοχές:

Οι πολίτες συσπειρώθηκαν σε οικισμούς για να ανοικοδομήσουν την κοινωνία τους, αλλά η ίδια η ύπαρξή τους απειλείται. Συνεργάσου στενά μαζί τους για να τους κρατήσεις ασφαλείς και με τη σειρά τους, θα σε βοηθήσουν και θα σου παράσχουν προμήθειες και βοήθεια για να δημιουργήσεις τη βάση των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βαθύτερη σημασία στους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω σου. Η Dark Zone είναι μια άγρια περιοχή του χάρτη με μερικές από τις καλύτερες μάχες του παιχνιδιού. Η Σκοτεινή Ζώνη είναι επίσης η πιο επικίνδυνη περιοχή του παιχνιδιού, όπου ο φόβος, η προδοσία και η ένταση είναι υψηλοί, όπως οποιοσδήποτε άλλος πράκτορας μπορεί να γυρίσει εναντίον σου και να κλέψει το σκληρά κερδοφόρο σου κέρδος.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Ubisoft
Κατηγορία Action
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Τύπος Πολυμέσου HD DVD
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 4
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ubisoft.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.