Αρχική

/

Gaming

/

PC

/

Games PC

WRC 8 PC GameΚωδικός προϊόντος : 201885

  • Εκδότης: Bigben Interactive

  • Κατηγορία: Racing

  • Επιτρεπόμενη Ηλικία: 3+

  • Τύπος Πολυμέσου: Ψηφιακό

  • Multiplayer: Διαθέτει

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ποτέ πριν, η προσομοίωση ενός WRC δεν ήταν πιο αληθινή. Νέα off-road εμπειρία σε όλες τις οδικές επιφάνειες, πλήρως επανασχεδιασμένη λειτουργία career, δυναμικός καιρός, 50 ομάδες, 14 χώρες, 100 διαδρομές, εβδομαδιαίες προκλήσεις και λειτουργία eSports. Ο στόχος στην πιο έντονη εμπειρία του WRC είναι ένας, η κορυφή.


WRC 8:

Το πρωτάθλημα WRC είναι το πιο δύσκολο και το πιο απρόβλεπτο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι οδηγοί, οι συνοδηγοί και το τεχνικό προσωπικό πρέπει να προσαρμόζονται συνεχώς για να αξιοποιούν στο μέγιστο τα αυτοκίνητά τους και να γίνονται ταχύτεροι σε κάθε επιφάνεια, ανεξάρτητα από τον καιρό, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Νέο δυναμικό σύστημα

Με το καινούργιο δυναμικό σύστημα καιρικών συνθηκών που αναπτύχθηκε για το WRC 8, η βροχή, το χιόνι και το χαλάζι θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο, με αποτέλεσμα μια πολύ πιο αληθινή προσομοίωση αγώνα.

Νέα διάσταση

Οι αλλαγές στις διαδρομές κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα αυτοκίνητα που πρέπει να προσαρμόζονται για κάθε ειδική περίπτωση, οι επιλογές των ελαστικών και η διαχείριση των αποθεμάτων πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με σωστή χρήση ώστε να κατακτήσεις την κορυφή. Ο καιρός είναι πολύ περισσότερο από ένα οπτικό εφέ προσθέτοντας μια εντελώς νέα διάσταση στο παιχνίδι.

Solo mode

Με νέες προκλήσεις ενός πλήρως ανανεωμένου και πιο ρεαλιστικού τρόπου σταδιοδρομίας που σχεδιάστηκε σε συνδυασμό με τους οδηγούς WRC: διαχείριση χρονοδιαγράμματος και δραστηριότητας μεταξύ αγώνων, έρευνα και ανάπτυξη για τη βελτίωση του αυτοκινήτου, πρόσληψη και διαχείριση του προσωπικού σου (μηχανικοί, ιατρικές και μετεωρολογικές ομάδες, οικονομικός διευθυντής, υπεύθυνος επικοινωνίας κ.λπ.).

Multiplayer Mode

Οι εβδομαδιαίες προκλήσεις και το eSports WRC επιστρέφουν και ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος από ποτέ. 50 ομάδες, 14 αγώνες και πάνω από 100 ειδικές διαδρομές από τη σεζόν 2019, το WRC 8 προσφέρει το μεγαλύτερο περιεχόμενο σε ένα παιχνίδι off-road αγώνων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Bigben Interactive
Κατηγορία Racing
Επιτρεπόμενη Ηλικία 3+
Τύπος Πολυμέσου Ψηφιακό
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 8
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.bigben-interactive.co.uk/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.