Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 3

/

Περιφερειακά PS3

Speedlink High End HDMI Cable 1.5m PS4Κωδικός προϊόντος : 086651

  • Τύπος Αξεσουάρ: Καλώδιο

  • Πλατφόρμα: PS4

  • Ασύρματη Τεχνολογία: Δεν υποστηρίζεται

  • Χρώμα: Μαύρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σύνδεσε το PlayStation 4 σε τηλεόραση High Deginition.


Περιγραφή:
Εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες και καθαρός ήχος σε τέλεια ψηφιακή ποιότητα. Το καλώδιο High Speed HDMI είναι η βέλτιστη σύνδεση μεταξύ τηλεοράσεων και PS4 ή συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray. Χάρη στην εξαιρετική ταχύτητα μεταβίβασης είναι δυνατές και ευκρίνειες πάνω από 1080p, οι επιχρυσωμένες συνδέσεις εξασφαλίζουν μια συνεχόμενη μεταβίβαση εικόνας χωρίς απώλειες.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Καλώδιο
Πλατφόρμα PS4
Ασύρματη Τεχνολογία Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.speed-link.com/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.