Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 3

/

Περιφερειακά PS3

Speedlink HDMI High End Gaming 2m ΚαλώδιοΚωδικός προϊόντος : 163947

Τελευταία κομμάτια
  • Τύπος Αξεσουάρ: Καλώδιο

  • Πλατφόρμα: PS3

  • Ασύρματη Τεχνολογία: Δεν υποστηρίζεται

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Μήκος καλωδίου 2 μέτρα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καλώδιο HDMI υψηλής ταχύτητας, το οποίο όχι μόνο παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου ακόμα και σε ακραίες ευκρίνειες έως και 4k, αλλά μεταφέρει και τρισδιάστατες εικόνες σε συσκευές τηλεόρασης 3D. Το Καλώδιο μεταφέρει δεδομένα εικόνας και ήχου ψηφιακά και συνεπώς χωρίς απώλειες.

Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Καλώδιο
Πλατφόρμα PS3
Ασύρματη Τεχνολογία Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Μήκος καλωδίου 2 μέτρα
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.speedlink.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.