Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

Konami Pro Evolution Soccer Day1 Edition 2016 PS4 GameΚωδικός προϊόντος : 154769

Τελευταία κομμάτια
  • Konami Pro Evolution Soccer Day1 Edition 2016
  • Konami Pro Evolution Soccer Day1 Edition 2016
  • Konami Pro Evolution Soccer Day1 Edition 2016
  • Konami Pro Evolution Soccer Day1 Edition 2016
  • video
  • Εκδότης: Konami

  • Κατηγορία: Sports

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Pro Evolution Soccer 2016 έχει εντυπωσιακά νέα modes και καινοτομίες σε Online και Offline παιχνίδι! Θα έχει δυναμικό σύστημα καιρού για πρώτη φορά, μαζί με βελτιωμένα οπτικά εφέ, ένα ενισχυμένο σύστημα σύγκρουσης, την ικανότητα να ελέγχουμε εμείς οι ίδιοι τους πανηγυρισμούς των παιχτών μας.


Ελληνική εκφώνηση
(Σωτηρακόπουλος-Θαναηλάκης) ελληνικό in-game κείμενο, μενού , βιβλίο οδηγιών και κουτί.

Goal Keeper ID
Σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ποιότητα και να προστεθεί μοναδικότητα στην απόδοση, νέες παράμετροι τερματοφύλακα έχουν προστεθεί. Αυτό προσθέτει χαρακτήρα στους παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να υπολογίζουν αν μπορούν να πιάσουν την μπάλα αντί να την διώξουν με μπουνιές, ή αν είναι καλύτερα να αποκρούσουν μακρινά σουτ.

Έλεγχος Πανηγυρισμών
Οι παίκτες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των πανηγυρισμών μετά από κάποιο goal ώστε να μεγιστοποιήσουν τον ενθουσιασμό τους όταν σκοράρουν.

Σύνθετο σύστημα σύγκρουσης
Σύνθετο σύστημα σύγκρουσης υπολογίζοντας πώς αλληλεπιδρούν οι παίκτες και δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το είδος της πρόσκρουσης.

Έλεγχος σε 1vs1 καταστάσεις
Το διάσημο και εξαιρετικά δημοφιλές Master League έχει αλλάξει με νέα στοιχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να βυθιστούν στον διοικητικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Νέο Master League
Το διάσημο και εξαιρετικά δημοφιλές Master League έχει αλλάξει με νέα στοιχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να βυθιστούν στον διοικητικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Κάθε στοιχείο έχει επανασχεδιαστεί , από το μενού μέχρι το σύστημα μεταγραφής παικτών.

Νέα Visuals
Εκμετάλλευση των πολλών εξελίξεων της Fox Engine. Οι εικόνες έχουν δεχθεί τεράστια αναβάθμιση

Δυναμική Καιρού
Για πρώτη φορά στη σειρά PES, έχει εισαχθεί η δυναμική καιρού, με την έναρξη της βροχής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι από την αρχή.

Ανθρώπινη κίνηση
Προσπαθώντας να γίνει πιο ρεαλιστική η κίνηση του παίκτη, 3 νέα animation έχουν προστεθεί. Οι τερματοφύλακες έχουν τώρα μια πληθώρα από κινήσεις ενώ τα σουτ, οι πάσες, οι ντρίπλες και τα τάκλιν θα αλλάζουν animation ανάλογα με την περίσταση.

Ball Physics
Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει την σειρά να κάνει τεράστια πρόοδο όσον αφορά την κίνηση της μπάλας και το PES 2016 έχει νέα επίπεδα ρεαλισμού. Κάθε γύρισμα, αναπήδηση αλλά και η γενική συμπεριφορά της κατα την διάρκεια ενός αγώνα, έχει υπολογιστεί με τη χρήση πραγματικής μπάλας, κάνοντας την κάθε στιγμή στο παιχνίδι μοναδική και απρόβλεπτη.

myClub
Από την έναρξη της λειτουργίας στο PES 2015, το myClub ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση, και έχει βελτιωθεί περαιτέρω ακούγοντας την γνώμη των fans για να γίνει ακόμα καλύτερο στο PES 2016.

Δυναμική Wide Angle Camera
Η νέα οπτική γωνία σας δίνει ένα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, επιτρέποντάς σας να σχεδιάζετε καλύτερα και να προσαρμόσετε τους παίκτες σας για να ανταγωνιστούν σε αερομαχίες .

Εισαγωγή Εικόνας στο PS
Το Edit mode είναι συνώνυμο με τη σειρά PES, και έχουν γίνει περαιτέρω ενημερώσεις σε αυτό το εξαιρετικά δημοφιλές μέσο. Οι χρήστες του PlayStation 4 και του PlayStation 3 έχουν πλέον τη δυνατότητα να εισάγουν εικόνες στο παιχνίδι, ώστε να διαμορφώσουν τα εμβλήματα και τις στολές των ομάδων σύμφωνα με τα γούστα τουςΔείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Konami
Κατηγορία Sports
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 4
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 11
Επιτρεπόμενη Ηλικία 3+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://pes.konami.com/en
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.