Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

Ubisoft Assasin's Creed Origins Game PS4Κωδικός προϊόντος : 175146

  • Εκδότης: Ubisoft

  • Κατηγορία: Action

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Δεν διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1

44.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ταξίδεψε στην αρχαία Αίγυπτο στην πιο μυστηριώδη περίοδο της ιστορίας της. Στη διάρκεια μιας κρίσιμης περιόδου που θα διαμορφώσει τον κόσμο ανακάλυψε τα μυστικά πίσω από τις μεγάλες πυραμίδες, ξεχασμένους μύθους, τους τελευταίους Φαραώ και τα χαραγμένα χαμένα ιερογλυφικά.


Assassin's Creed Origins:

Η αρχή:

Η ιστορία ξεκινά εδώ από την αρχή, είσαι ο Bayek o προστάτης της Αιγύπτου, του οποίου η προσωπική ιστορία θα οδηγήσει στη δημιουργία της αδελφότητας των assassins.

Νέοι τρόποι μάχης:

Το Assassin's Creed Origins έρχεται να ανοίξει μια νέα πορεία για την σειρά, παρουσιάζοντας σημαντικές αλλαγές στην μάχη, την κίνηση, την ανάπτυξη του χαρακτήρα και τον τρόπο που εξερευνείς. Η εναλλαγή από μάχη εξ αποστάσεως σε σώμα με σώμα γίνεται με ευκολία, και πλέον μπορείς να τα βάλεις με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα.

Αμέτρητες αποστολές:

Διάλεξε τα skills του Bayek μέσα από ένα σύστημα προόδου τύπου RPG, αντιμετώπισε πανίσχυρους αντιπάλους, και παίξε αμέτρητες αποστολές με την σειρά που θέλεις, σε έναν αχανή ανοιχτό κόσμο που περιλαμβάνει τα πάντα από την Μεσόγειο Θάλασσα μέχρι και τα πέρατα της Αιγύπτου.

Απρόβλεπτη αναζήτηση:

Εξερεύνησε από τη Μεσόγειο θάλασσα μέχρι τους τάφους της Γκίζας. Πολέμησε στον δρόμο σου επικίνδυνες φατρίες και άγρια θηρία, και εξερεύνησε αυτή τη γιγαντιαία και απρόβλεπτη γη.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Ubisoft
Κατηγορία Action
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online Δεν υποστηρίζεται
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ubisoft.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.