Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

Bethesda Doom VFR Game PS4Κωδικός προϊόντος : 181583

Τελευταία κομμάτια
  • Bethesda Doom VFR
  • Bethesda Doom VFR
  • Bethesda Doom VFR
  • Bethesda Doom VFR
  • video
  • Εκδότης: Bethesda

  • Κατηγορία: First Person Shooter

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαθέσιμο για PlayStation VR και VIVE platforms, το DOOM VR σε ετοιμάζει για μια διαφορετική εικονική περιπέτεια! Από τους id Software, το studio που δημιούργησε το first-person shooter είδος genre και το modern VR, το DOOM VFR προσφέρει μία διαφοροποιημένη, πιο διαδραστική εμπειρία, από αυτή του βασικού παιχνιδιού, βάζοντας τους παίκτες να λύσουν ορισμένα puzzles, να εξερευνήσουν περιοχές και φυσικά να εξολοθρεύσουν κάθε δαίμονα που θα βρουν μπροστά τους.


DOOM VFR:


Έχεις έρθει εδώ για κάποιο λόγο

Το ερευνητικό κέντρο Union Aerospace Corporation (UAC) στον Άρη έχει κατακλυστεί από άγριους και πανίσχυρους δαίμονες. Μόνος ένας μπορεί να σταθεί ανάμεσα στον κόσμο τους και τον δικό μας! Είσαι ένας DOOM Marine και σε ενεργοποίησαν με μία και μοναδική αποστολή: "kill them all".

Πάλεψε για την επιβίωσή σου:

Η κόλαση δεν είναι μέρος για εύθραυστους και αδύναμους. Κάθε φιλονικία αφήνει σημάδια και δεν υπάρχει χρόνος για να σταματήσεις μέχρι να επουλωθούν οι πληγές σου. Τρίψε λίγη Αριανή άμμο πάνω τους και συνέχισε.

Key Features:

Ζήστε την εμπειρία του DOOM, των εικονικών όπλων και δαιμόνων μέσα από μια άλλη προοπτική!

Physically interact στο σύμπαν του DOOM διασχίζοντας τις UAC εγκαταστάσεις και την Κόλαση χρησιμοποιώντας τηλεμεταφορά και jet-strafe κίνηση.

Εξερευνήστε τις νέες UAC Martian εγκαταστάσεις έρευνας και ανακαλύψτε τις μοναδικές δυνάμεις ενός cybernetic UAC security.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Bethesda
Κατηγορία First Person Shooter
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 10
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://bethesda.net/en
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.