Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

Sony World of Warriors PS4 GameΚωδικός προϊόντος : 184272

  • Εκδότης: Sony

  • Κατηγορία: Action

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ας ξεκινήσει η μάχη! Στο World of Warriors, οι μεγαλύτεροι πολεμιστές της ιστορίας μάχονται στην αρένα για φήμη και δόξα.


World of Warriors:

Καλώς ήρθες στα Wildlands

Κάλεσε τους πολεμιστές σου
Σε ένα μυστηριώδες βασίλειο πέρα από τη Γη μας γνωστό ως Wildlands, μαζεύονται στρατοί από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της Ιστορίας.

Ρωμαίοι, Βίκινγκς, Σαμουράι, Αζτέκοι, Σπαρτιάτες και άλλοι πολεμιστές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της μάχης, οπλισμένοι με τα πιο θανάσιμα όπλα, με τις πιο εντυπωσιακές ικανότητες και τις πιο άγριες πολεμικές ιαχές, έτοιμοι να τρομοκρατήσουν μέχρι και τέσσερις παίκτες σε τοπικούς ή διαδικτυακούς αγώνες μάχης.

Κάλεσε πολεμιστές από το Temple of Epics σε μοναδικές αρένες όπου πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ίδιο το περιβάλλον για να στρέψεις τη ροή της μάχης προς όφελός σου. Πολέμησε ενάντια σε εχθρούς, συνεργάσου με φίλους σε λειτουργίες τετραπλού συνεταιρικού ή μπες στο διαδίκτυο για να δώσεις μάχες και να ανέβεις στους πίνακες βαθμολογίας, ώστε να γίνεις πρωταθλητής των Wildlands.

Playstation Plus

Ανέβασε τους πολεμιστές σου στο διαδίκτυο
Κάλεσε τον στρατό πολεμιστών σου και τρομοκράτησε τους αντιπάλους σου στο διαδίκτυο, μόνο μέσω PlayStation Plus.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Sony
Κατηγορία Action
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 4
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 4
Επιτρεπόμενη Ηλικία 7+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.playstation.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.