Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

Sony Detroit: Become Human Game PS4Κωδικός προϊόντος : 185724

  • Εκδότης: Sony

  • Κατηγορία: Action

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Δεν διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1

από 69.90 € ΌΦΕΛΟΣ 30.00€
39.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μπες στη μεγαλούπολη του Ντιτρόιτ, στο κοντινό μέλλον, το 2038 μια πόλη που αναζωογονήθηκε από την ύπαρξη των πολύ προηγμένων ανδροειδών, που υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν την ανθρωπότητα. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.


Detroit: Become Human:

Ανέλαβε τον ρόλο τριών διαφορετικών ανδροειδών χαρακτήρων την ώρα που ο λαμπρός αυτός νέος κόσμος ετοιμάζεται να βυθιστεί στο χάος. Οι αποφάσεις σου επηρεάζουν δραματικά την εξέλιξη της αφήγησης με διακλαδώσεις. Με χιλιάδες επιλογές και δεκάδες φινάλε, πώς θα επηρεάσεις το μέλλον του Ντιτρόιτ;

Οι δικές τους ζωές, η δική σου επιλογή

Δώσε μορφή σε μια φιλόδοξη αφήγηση με πολλές διακλαδώσεις, όπου οι αποφάσεις σου δεν καθορίζουν μόνο τη μοίρα των τριών κύριων χαρακτήρων, αλλά και όλης της πόλης του Ντιτρόιτ.

Ο τρόπος που θα χειριστείς τους Kara, Connor και Markus μπορείς να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για αυτούς και αν ένας από αυτούς δεν τα καταφέρει, η ιστορία συνεχίζεται.

Παίξε τον ρόλο σου σε μια συγκλονιστική αφήγηση

Μπες σε έναν κόσμο όπου τα ηθικά διλήμματα και οι δύσκολες αποφάσεις μπορεί να μετατρέψουν τα ανδροειδή-σκλάβους σε επαναστάτες που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Ανακάλυψε τι θα πει να είσαι άνθρωπος από τη σκοπιά ενός τρίτου, δες τον κόσμο μέσα από τα μάτια μιας μηχανής.

Οι βασικοί χαρακτήρες:

Πάρε τον έλεγχο των τριών πρωταγωνιστών που μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα της ανθρωπότητας αλλά και των ανδροειδών.

Connor

Τον ενσαρκώνει ο Bryan Dechart (True Blood, The Remaining)
Με ποιον είσαι;
Ως ο ειδικός ερευνητής Connor, η αποστολή σου είναι να βοηθήσεις την Αστυνομία του Ντιτρόιτ να εντοπίσει αποκλίνοντα ανδροειδή που έχουν παραβιάσει τον προγραμματισμό τους, έχουν εγκαταλείψει τους ιδιοκτήτες τους ή έχουν στραφεί στο έγκλημα.

Θα μείνει ψύχραιμος, λεπτομερείς και ανελέητα αναλυτικός στη δουλειά σου; Ή θα αρχίσεις να αισθάνεσαι συμπάθεια για τα αιτήματα των ανδροειδών που ανήκουν στο είδος σου και θα αρχίσεις να αμφισβητείς τη νομιμότητα της αποστολής σου;

Markus

Ενσαρκώνεται από τον Jesse Williams (Grey's Anatomy, The Cabin in the Woods)
Πού είναι τα όρια στον αγώνα για την ελευθερία;
Η ευκαιρία σου να πυροδοτήσεις τη σπίθα που θα μπορούσες να οδηγήσει σε μία εξέγερση των ανδροειδών, βρίσκεται στον Markus, ένα αποκλινόν που αποδεσμεύτηκε από τον προγραμματισμό του.

Αφού ξέφυγε από τον αφέντη του και έγινε μέλος μίας αναπτυσσόμενης, υπόγειας κλίκας αντιφρονούντων, ο Markus αναλαμβάνει την οργανωμένη απελευθέρωση των ανδροειδών του Ντιτρόιτ αλλά, στην προσπάθειά του να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα στους ανθρώπους, θα τον οδηγήσεις από το μονοπάτι της ειρήνης... ή της ανυπότακτης βίας;

Kara

Ενσαρκώνεται από την Valorie Curry (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, Blair Witch)
Τι σημαίνει να γίνεις άνθρωπος;
Δες τη φτωχή και παρηκμασμένη όψη του Ντιτρόιτ μέσα από τα μάτια ενός νέου ανδροειδούς που έσπασε τον προγραμματισμό του.

Έχοντας καταγραφεί ως αποκλίνον και φυγάς μαζί με ένα αθώο κοριτσάκι που έχει ορκιστεί να προστατεύσει, η Kara βρίσκεται σε έναν βίαιο κόσμο όπου πρέπει να την οδηγήσεις είτε να αποδειχθεί τις ανισότητες γύρω της ή να πολεμήσει για να κάνει κάτι για αυτό, ενώ προσπαθεί να κρατήσει ασφαλές το παιδί που έχει υιοθετήσει.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης Sony
Κατηγορία Action
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online Δεν υποστηρίζεται
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.playstation.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.