Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

EA Battlefield V Game PS4Κωδικός προϊόντος : 186685

  • Εκδότης: EA

  • Κατηγορία: First Person Shooter

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρε μέρος στη μεγαλύτερη διένεξη της ανθρωπότητας με το Battlefield V, καθώς η σειρά επιστρέφει στις ρίζες της σε μια πρωτοφανή απόδοση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Παίξε σε ένα απίστευτο multiplayer σε όλο τον κόσμο ή ζήσε το ανθρώπινο δράμα εν μέσω ενός παγκόσμιου πολέμου, στα War Stories για έναν παίκτη.


Battlefield V:

Το Battlefield με την πιο ζωντανή κίνηση

Κινήσου στο πεδίο της μάχης με νέο σετ κινήσεων για στρατιώτες, οχυρώσεις και κινούμενα εργαλεία καταστροφής.

Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος όπως δεν τον έχεις ξαναδεί:

Παίξε σε ένα απίστευτο multiplayer για 64 παίκτες σώμα με σώμα παρέα με τη μονάδα σου, σε mode όπως το Grand. Operations και Combined Arms σε παιχνίδι συνεργασίας ή ζήσε το ανθρώπινο δράμα εν μέσω ενός παγκόσμιου πολέμου, στα War Stories για έναν παίκτη. Καθώς μάχεσαι στις πιο επικές, απρόσμενες τοποθεσίες του πλανήτη, απόλαυσε το πιο έντονο και καθηλωτικό Battlefield μέχρι στιγμής.

Παίξε άγνωστες πολεμικές ιστορίες:

Ζήσε το ανθρώπινο δράμα εν μέσω ενός παγκόσμιου πολέμου, στα War Stories για έναν παίκτη. Πέρασε τα χιονισμένα βουνά της Νορβηγίας καθώς μάχεσαι για τον έλεγχο των γραμμών προμηθειών πυρηνικών όπλων, μπες στην πρώτη γραμμή με τους Γάλλους στρατιώτες ή πίσω από τις γραμμές των εχθρών στη Βόρεια Αφρική, με μια ομάδα περιθωριακών με αποστολή να φέρουν το χάος.

Tides of War:

Ξεκίνησε ένα ταξίδι στο οποίο νέο περιεχόμενο μεταφέρει εσένα και την Ομάδα σου συνεχώς σε απίστευτες σημαντικές τοποθεσίες του Β΄ Παγκοσμίου όπου σε περιμένουν νέα πεδία μάχης και νέος εξοπλισμός.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης EA
Κατηγορία First Person Shooter
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 40
Επιτρεπόμενη Ηλικία 16+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.battlefield.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.