Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

Take Two NBA 2K Playgrounds 2 Game PS4Κωδικός προϊόντος : 189441

  • Εκδότης: 2K

  • Κατηγορία: Sports

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το street Basket NBA 2K Playgrounds 2 ανεβαίνει επίπεδο παιχνιδιού με νέα γραφικά. Με απίθανο νέο ρόστερ παιχτών και παίχτες που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση του NBA. Παίξε on line με τους φίλους σου μέχρι τέσσερις παίχτες σε νέα γήπεδα και γειτονιές.


NBA 2K Playgrounds 2:

Παιχνίδι χωρίς όρια!

Το παιχνίδι έχει βελτιωμένο gameplay που θα σε ενθουσιάσει. Σχεδόν 500 παίχτες από τον κόσμο του NBA, με αποκλειστικότητα παίχτες όπως Kareem Abdul Jabbar, Kobe Bryant, Michael Jordan. Το παιχνίδι αρχίζει.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης 2K
Κατηγορία Sports
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 2
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online 4
Επιτρεπόμενη Ηλικία 3+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.2k.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.