Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Games PS4

Control Game PS4Κωδικός προϊόντος : 197395

  • Εκδότης: 505 Games

  • Κατηγορία: Action

  • Τύπος Πολυμέσου: Blu-Ray

  • Multiplayer: Δεν διαθέτει

  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1

59.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Παίξε ως η Jesse Faden και ταξίδεψε στο «Oldest House», την βάση του Federal Bureau of Control, ψάχνοντας για απαντήσεις στα μυστήρια γεγονότα της παιδικής σου ηλικίας.


Control:


Στο Control θα γνωρίσεις ένα σκοτεινό και βίαιο κόσμο που η καθημερινότητα έχει αλλοιωθεί από μια εξώκοσμη δύναμη- "The Hiss". Μόλις φθάσεις θα ανακαλύψεις ότι τα πράγματα έχουν πάει τραγικά λάθος. Το Hiss έχει επιτεθεί στο Bureau και έχει σκοτώσει τον Διευθυντή. (Trench)

Πάρε πίσω τον Έλεγχο του Oldest House:


Η Jesse θα γίνει η νέα Διευθύντρια και να χρησιμοποιήσει τις υπερφυσικές της ιδιότητες και το Service Weapon (το όνομα του όπλου που μόνο ο Διευθυντής μπορεί να χρησιμοποιήσει) ώστε να πολεμήσεις το Hiss και να πάρεις πίσω τον Έλεγχο του Oldest House.

Υπερφυσικές δυνατότητες:


Combat playstyle που συνδυάζει υπερφυσικές ιδιότητες, ρυθμιζόμενό οπλοστάσιο και δυναμική καταστροφή του περιβάλλοντος χώρου. Απόκτησε δύναμη και πολέμησε σε έναν σκοτεινό και γεμάτο απρόοπτα κόσμο για να σταματήσεις την εξωκοσμική απειλή.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Εκδότης 505 Games
Κατηγορία Action
Τύπος Πολυμέσου Blu-Ray
Multiplayer Δεν διαθέτει
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline 1
Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online Δεν υποστηρίζεται
Επιτρεπόμενη Ηλικία 18+
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.controlgame.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.