Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Περιφερειακά PS4

Nacon Revolution Pro Controller PS4 GamepadΚωδικός προϊόντος : 171203

Τελευταία κομμάτια
  • Nacon Revolution Pro Controller
  • Nacon Revolution Pro Controller
  • Nacon Revolution Pro Controller
  • video
  • Τύπος Αξεσουάρ: Χειριστήριο

  • Πλατφόρμα: PS4

  • Ασύρματη Τεχνολογία: Δεν υποστηρίζεται

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Dual analogue sticks with 46 degree amplitude, Dual analogue triggers, Dual Shoulder buttons

από 89.90 € ΌΦΕΛΟΣ 27.00€
62.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πλήρως προσαρμόσιμο και με απαράμιλλη ακρίβεια, το Revolution Pro Controller, σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το χειριστήριό σου για κάθε παιχνίδι και να είσαι πιο αποτελεσματικός σε κάθε παιχνίδι. Προσφέρει άνετο κράτημα, όμορφο σχεδιασμό, αλλά μία σκληρή και ανθεκτική κατασκευή.


Nacon Revolution Pro Controller PS4 Gamepad:

Καινοτόμος σχεδιασμός

Ο καινοτόμος δεξιός αναλογικός μοχλός βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού του REVOLUTION Pro Controller. Το εύρος και το ύψος του βελτιώνονται ώστε να επιτρέπουν έναν εξαιρετικά υψηλό βαθμό ακρίβειας. Επίσης είναι περικυκλωμένο από οπίσθιο LED φωτισμό, ο οποίος υποδεικνύει ποιες από τις δύο λειτουργίες χρησιμοποιεί η συσκευή. Η καμπύλη του δεξιού μοχλού μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή. Ο μικρότερος αριστερός μοχλός, με το κοίλο σχεδιασμό του, δίνει στον παίκτη τη λαβή και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται κατά τη διάρκεια του ανταγωνιστικού παιχνιδιού.

Μοναδικός έλεγχος

Το D-pad διαθέτει 4 πολύ μεγάλες πτέρυγες, για να βεβαιωθείς ότι ο παίκτης δεν χάνει ποτέ τον έλεγχο ενώ αλλάζει μεταξύ του αριστερού χειριστηρίου και του D-pad. Τα γωνιακά πτερύγια επιτρέπουν έναν γρήγορο προσανατολισμό των δακτύλων σου χωρίς την ανάγκη λήψης των ματιών από την οθόνη. Αυτό το 8-Way D-PAD είναι ιδανικό για οποιοδήποτε παιχνίδι μάχης και θα σου δώσει ένα πραγματικό πλεονέκτημα.

Λειτουργίες από Dualshock 4

Το REVOLUTION Pro περιλαμβάνει όλες τις κλασικές λειτουργίες ενός κλασσικού χειριστηρίου DUALSHOCK 4, όπως το καινοτόμο touch pad και το κουμπί SHARE και μια υποδοχή 3,5 χιλ. Ακουστικών.

Ρυθμιζόμενα κουμπιά

Τόσο τα κεντρικά κουμπιά όσο και πίσω κουμπιά ώμων είναι ρυθμιζόμενα. Με αυτόν τον τρόπο ενσωματώνονται απρόσκοπτα στο γενικό σχεδιασμό και επιτρέπουν την ταχεία ανταπόκριση. Οι παίκτες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τη νεκρή ζώνη και την ευαισθησία κάθε κραδασμού μέσω εφαρμογής.

Καλώδιο υψηλής ποιότητας

Ο Revolution Pro Controller είναι εξοπλισμένος με ένα καλώδιο 3 m το οποίο συνδέεται απευθείας με μια ελεύθερη θύρα USB σε οποιοδήποτε σύστημα PlayStation 4, συμπεριλαμβανομένου του PS4 Pro. Το REVOLUTION Pro είναι κατασκευασμένο κατά τρόπο που εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και το αποσπώμενο πλεγμένο καλώδιο το επιτυγχάνει. Για τη μεταφορά μπορεί να αφαιρεθεί το καλώδιο ενώ η βίδα υψηλής ποιότητας με μεταλλική βίδα εξασφαλίζει μια ασφαλή εφαρμογή και μια ισχυρή σύνδεση.

Εργονομικά κουμπιά

Ο Revolution Pro Controller διαθέτει επίσης 4 κουμπιά στο πίσω μέρος του χειριστηρίου. Αυτά σου δίνουν πρόσθετες επιλογές για τη χαρτογράφηση στοιχείων ελέγχου στη συσκευή, καθώς τα πρόσφατα παιχνίδια μπορούν να ζητήσουν κάτι περισσότερο από την κανονική διάταξη ελέγχου. Οι συντομεύσεις μπορούν να αντιστοιχιστούν απευθείας στον ελεγκτή ή μέσω εφαρμογής.

Ρυθμιζόμενο βάρος

Ο REVOLUTION Pro Controller διαθέτει ρυθμιζόμενο σύστημα βάρους με δύο θαλάμους βάρους και δύο βάρη στο καθένα ώστε να προσαρμόζεται στις λαβές σου. Αυτό σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το βάρος του χειριστηρίου χρησιμοποιώντας τα έξι πρόσθετα βάρη που παρέχονται.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Χειριστήριο
Πλατφόρμα PS4
Ασύρματη Τεχνολογία Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Dual analogue sticks with 46 degree amplitude, Dual analogue triggers, Dual Shoulder buttons
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.nacongaming.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.