Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Περιφερειακά PS4

Trust GXT 710 for PS4 Pro Vertical StandΚωδικός προϊόντος : 183720

  • Τύπος Αξεσουάρ: Βάση στήριξης

  • Πλατφόρμα: PS4

  • Ασύρματη Τεχνολογία: Δεν υποστηρίζεται

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Επιπλέον: Ελαστικά, αντιολισθητικά πέλματα για αυξημένη σταθερότητα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Βάση Trust GXT 710 για ασφαλή και σταθερή στήριξη της κονσόλας σε κατακόρυφη θέση. Τοποθέτησε την κονσόλα σε κατακόρυφη θέση για μεγαλύτερη ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Βάση στήριξης
Πλατφόρμα PS4
Ασύρματη Τεχνολογία Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον Ελαστικά, αντιολισθητικά πέλματα για αυξημένη σταθερότητα
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.trust.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.