Αρχική

/

Gaming

/

Playstation 4

/

Περιφερειακά PS4

Trust Duo Charging GXT 235 PS4 ΑξεσουάρΚωδικός προϊόντος : 183721

  • Τύπος Αξεσουάρ: Φορτιστής

  • Πλατφόρμα: PS4

  • Ασύρματη Τεχνολογία: Δεν υποστηρίζεται

  • Χρώμα: Μαύρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σταθμός που προσφέρει εύκολη πρόσβαση για τη φόρτιση έως και 2 γνήσιων χειριστηρίων PS4 ταυτόχρονα. Τροφοδοτείται από τη θύρα USB της κονσόλας (Η κονσόλα πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία ή σε κατάσταση αναμονής) και διαθέτει ένδειξη φόρτισης που δείχνει την κατάσταση φόρτισης.
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Φορτιστής
Πλατφόρμα PS4
Ασύρματη Τεχνολογία Δεν υποστηρίζεται
Χρώμα Μαύρο
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.trust.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.