Αρχική

/

Gaming

/

Τηλεκατευθυνόμενα

/

Οχήματα

Οχήματα

Βρέθηκαν 1 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 1 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Τηλεκατευθυνόμενα για όλους

Ένα από τα παλαιότερα είδη παιχνιδιών είναι τα τηλεκατευθυνόμενα τα οποία υπάρχουν χρόνια τώρα και έχουν μεγαλώσει πολλά παιδιά. Σε εμάς θα βρείτε μια από τις πληρέστερες γκάμες τηλεκατευθυνόμενων παιχνιδιών, σε τιμές που ξεκινάνε από 15€ και με πολλές προσφορές. Τα μοντέλα μας περιλαμβάνουν αυτοκίνητα, αεροπλάνα και ελικόπτερα, είτε ρέπλικες πραγματικών αντίστοιχων μέσων, είτε αυθεντικά σχέδια που ξεχωρίζουν. Έχουμε τηλεκατευθυνόμενα που μπορούν να λειτουργούν με μπαταρία για μερικά λεπτά αλλά και άλλα που μπορείτε να παίζετε με αυτά για ώρες ολόκληρες χωρίς να χρειάζονται φόρτιση.

Αν θέλετε ένα τηλεκατευθυνόμενο για το σπίτι μπορείτε να διαλέξετε κάποιο με μικρή απόσταση τηλεκατεύθυνσης, που δε ξεπερνάει τα 10-15 μέτρα. Όμως αν πραγματικά αναζητάτε την απόλυτη εμπειρία ενασχόλησης με τηλεκατευθυνόμενη θα πρέπει να διαλέξετε ένα με μεγάλη απόσταση τηλεκατεύθυνσης η οποία μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 100 μέτρα!

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.